Klinik Lasota på Prangervej 111 i Fredericia, som i forvejen er en af landets største private klinikker med speciale i osteopati, fysioterapi, akupunktur og massage, har fået endnu en ny behandler i huset. Det er en af de helt store kapaciteter inden for hans felt, nemlig Miro Taba.

Miro Taba er oprindelig uddannet læge fra Iran, men synes da han blev færdig på medicinstudiet, at den kinesiske medicin kunne mere og med langt færre bivirkninger end hvad man kunne tilbyde i Iran af medicinsk behandling. Derfor rejste Miro til Kina og fik en akupunktør-uddannelse ved China International Academy of Acupuncture and Moxibution i Beijing, og hvor det endte med han fik et professorat og en Ph.d. i kinesisk medicin.

Årene efter rejste Miro rundt i hele verden, som en meget anerkendt foredragsholder for det internationale universitet i Kina, der regnes for et af verdens førende inden for akupunktur.

Ved et tilfælde mødte Jan Lasota, som er osteopat på klinikken i Fredericia, Miro og fik ham overtalt til, at skabe sig en karriere i Fredericia som behandler på klinikken.

“Vores motto på Klinik Lasota er ” det vi gør – gør vi bedst” og derfor er vi på evig jagt efter de bedste af de bedste behandlere inden for stort set alt terapi”, siger Jan Lasota.

“Og det er helt vildt, at vi kunne få Miro til Fredericia for at arbejde her”, fortsætter han.

“Vi ligger som en ret stor klinik midt i Trekantsområdet og nabo til Fyn meget centralt, hvorfor vi også trækker patienter til fra hele regionen, og ikke sjældent kører patienter flere hundrede kilometer hertil for at få vores hjælp.”


“Miro vil virkelig kunne hjælpe, da han har en Ph.d. i fibromyalgi og kroniske smerter “, fortæller Gitte Lasota, som også er ejer af klinikken, .

“De fleste kunder og patienter der opsøger os er jo patienter, som har smerter i større eller mindre grad, og her vil vi kunne tilbyde en terapiform hvor der ikke er nogen som helst bivirkninger, fra en af de mest anerkendte behandlere i verden inden for sit felt. Jeg tror ikke, der er andre i Danmark som både er medicinsk uddannet og har en Ph.d. i kinesisk medicin”, siger Gitte Lasota.

Gitte forsætter:

“Selvom vi er en meget blandet klinik med mange forskellige faggrupper fra osteopater til massører, og vi på klinikken i forvejen har flere uddannede akupunktører, vil Miro komme med en ekspertise, som vi ikke har i forvejen, og dermed er vi også overbevist om, vi kan hjælpe flere patientgrupper end tidligere”.

Selvom Miro kommer fra Iran, taler han syv sprog flydende og er i gang med sit ottende, nemlig dansk og har lige afsluttet niveau 2 ud af i alt 3.

“Jeg synes, jeg er godt på vej med dansk, selvom jeg synes det er væsentlig sværere end kinesisk”, siger Miro.

https://fairbillet.dk/Store/Basket/BuyTicket?EventId=249&TicketCategoryId=845d