FC Fredericia vandt torsdag aften 3-0 på udebane mod Hvidovre efter en fremragende første halve time. Efterfølgende blev en sikker sejr kørt hjem, og dermed indtager holdet nu en delt andenplads.

Hvidovre kom ind til opgøret med nul sejre, og de ville derfor gøre alt for at komme på pointavlen, men den mission fik FC Fredericia hurtigt forpurret. Erik Nissen scorede efter et hjørnespark, og så slog Anders Holvad til efter gode individuelle præstationer. Først fik han fat i et dårligt Hvidovre-opspil og driblede mod mål, og sparkede bolden flot i mål. Efter 28 minutter lukkede selvsamme Holvad kampen. Kynisk slog han til, da han bankede bolden i mål efter et indlæg fra Nicolaj Ritter.

Hvidovre forsøgte med alle midler at vende kampen, men det lykkedes ikke. De kom ikke frem til de store chancer, og FC Fredericia kørte på cruise control og fordelte ressourcerne godt. Det betød blandt andet, at offensivkortet Agon Mucolli blev sparet hele kampen, og Raphael Onyedika fik et hvil midtvejs i anden halvleg.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

En der fik et hvil i første halvleg var anfører Christian Ege Nielsen, der blev sat ind i pausen. Han skulle ind at bidrage med fysik, men han gik for voldsomt til den i to episoder, der kastede gult kort af sig. Med fire minutter igen fik han derfor rødt kort efter to gange gult, der var fuldstændig unødvendige.

Hvad der ikke var unødvendigt var de svar Michael Hansen fik undervejs. Han fik set, at holdet kunne præstere offensivt uden Mucolli, og så fik en spiller som Christian Tue værdifulde minutter til at vise sig frem. Og ikke mindst viste Holvad, at han er en skarp angriber, der også kan lave rigtige angribermål igen. 

Defensivt så man for anden kamp i træk, at duoen Erik Nissen og Tobias Anker bakkede modstanderens angriber fuldstændigt ind. De gjorde igen et flot stykke arbejde, og kan de holde det niveau, så er det mindst ligeså vigtigt som, at angrebet laver mål. Angreb sælger billetter, men forsvar vinder mesterskaber, lyder en gammel kliché. I FC Fredericias tilfælde kan det laves om til, at forsvar giver en topplacering. For en topplacering er bestemt realistisk, hvis den defensive og offensive kynisme holdes.

Se her Sportsredaktørens karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

https://www.vinmedmere.dk/

Elias Olafsson (7): Blev ikke sat på de store prøver udover en enkelt gang, hvor han viste klassen.

Mikkel Knudsen (7): Kom rigtig godt med offensivt, men skarphed i de afgørende situationer vil klæde ham. Defensivt lukkede han godt af.

Erik Nissen (10): Blev ikke sat på de store prøver, men stod solidt og lukkede af sammen med Anker. Scorede til 1-0.

Tobias Anker (7): Den unge stopper gjorde det igen godt. Er faldet godt ind i samarbejdet med Nissen.

Nicolaj Ritter (10): Flot hjørnespark til 1-0 målet og også et flot oplæg til 3-0 målet. Lukkede samtidig godt af defensivt.

Mathias Gertsen (4): Fordelte spillet fint på den centrale midtbane. Blev taget ud i pausen, da Eges fysik skulle ind.

Raphael Onyedika (7): Kan man være andet end imponeret? Kom som et ukendt kort fra FC Midtjylland, men har siden slået sit navn fast som en af holdets bærende kræfter. Endnu en gang var han sikker i boldomgangen og bidrog med god fysik.

Dennis Høegh (4): Gjorde det godt i spillet med bolden, og havde et par gode skud på mål, men der var også en situation, hvor han skulle have scoret.

Christian Tue (4): Første hele kamp for den lille offensivspiller. Man kan godt se, hvad kompetencerne er men det kan godt blive bedre.

Kristian Kirkegaard (4): Startede på venstrekanten, og skulle derfor gå med ind i banen, men fik ikke sat det helt store præg på kampen. 

Anders Holvad (10): Manden med de to mål spillede endnu en god kamp. Som altid god i presset, og når han samtidig er så skarp foran mål er Holvad virkelig god.

____

Christian Ege Nielsen (00): Kom ind efter pausen, og efter to dumme gule kort fik han rødt. Det er ikke godt nok, og det ved han også godt selv.

Alexander Jensen (UB): Spillede ikke nok.

Henry Uzo (UB): Spillede ikke nok.

Mathias Johannsen (UB): Spillede ikke nok.

Lukas Enevoldsen (UB): Spillede ikke nok.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer