D. 20. august kl. 17:00 – 20:00 inviteres alle interesserede til workshop, hvor idéer kan komme på bordet til en erstatning for De Orange Haller.

Skate arealet ved Ungdommens Hus har været flittigt brugt henover sommerferien og opbakningen til en afløser af De Orange Haller er stor. Brugerne af de forskellige former for gadeidræt i Fredericia Kommune glæder sig til at bidrage og bifalder initiativet.

Begejstringen er tydelig og vidner om stor lyst i miljøet omkring gadeidræt. Ungdommens Hus mærker tydeligt begejstringen, hvilket vidner om den store betydning de kommende skatefaciliteter får for hele Fredericia Kommune.

Sammenskabelse vil være nøgleordet, og frivillighed og deltagerkultur vil i høj grad komme til at præge processen. De unge vil få et frirum til at udtrykke sig og være stemmen i udviklingen og etableringen af området ved Ungdommens Hus.

Workshop! Og efterfølgende fernisering


Til workshoppen vil deltagerne blive inspireret af skate faciliteter fra hele Norden, opleve live graffiti, hiphop og freestyle. Dem der ønsker at deltage kan tilmelde sig gennem Ungdommens Hus facebook side.

Lokale- og anlægsfondens direktør, Esben Danielsen, vil forud for workshoppen give hans erfaringer med nuværende og fremtidens skatefaciliteter og hvordan en løsning kan blive brugt multifunktionelt.

Deltagerne vil blive guidet igennem forløbet af foreningen Roskilde Stories, som er en forening af entusiaster der arbejder med leg, frivillighed, co-creation, oplevelser for børn og unge.

Workshoppen afholdes d. 20. august kl. 17:00 – 20:00 på Ungdommens Hus

Resultatet af workshoppen præsenteres ved en uformel fernisering d. 29. august kl. 17:00 på Ungdommens Hus.

https://www.billet.dk/order/tickets/13261438/tyrolerfest-i-fredericia-2019-eksercerhuset-2019-11-02-17-00-00