Ingeniørvirksomheden Process Engineering A/S har rundet 100 ansatte, opnået hæder som en af de bedste mellemstore virksomheder at arbejde hos, og er atter kåret til Gazelle-prisen. Nu vil virksomheden nu ud i verden.

Det går godt hos Process Engineering. Den rådgivende ingeniørvirksomhed, der specialiserer sig i procesindustrien, stryger fra den ene succesoplevelse til den næste. Virksomheden, som startede op i 1999 i Fredericia med to ansatte, er i dag til stede på fem adresser i hele landet. I 2013 igangsatte man en vækststrategi, hvor målsætningen var at runde 100 ansatte inden udgangen af 2018. Et mål, man nu har nået.

– Det er med stolthed, jeg nu kan sige, at vi har skrevet kontrakt med medarbejder nummer 100. Vi har dermed nået vores mål for den vækststrategi, vi satte i søen. Og det er ikke kun ét kontor, som har vækst. Alle vores fem kontorer oplever væksten i antallet af ansatte, og det er fantastisk. Vi forventer, at væksten fortsætter de kommende år, da vi satser på at udvide vores aktiviteter og komme ud i verden, gerne sammen med nogle af de mange danske firmaer der laver ingredienser. Dem har vi arbejdet tæt med i mange år, siger administrerende direktør Poul B. Jakobsen. 

En af Danmarks bedste arbejdspladser

Også ved årets kåring af Danmarks Bedste Arbejdspladser i Cirkusbygningen var der anerkendelse til Process Engineering. Her lagde man ud med en flot 30. plads på listen over mellemstore virksomheder i Danmark. Det er første gang, at Process Engineering har deltaget i undersøgelsen, der gennemføres af Great Place to Work. Det er en undersøgelse, hvor fokus er på at forbedre arbejdsmiljøet og medarbejdernes arbejdsglæde.

– Vi er glade for den flotte placering. Arbejdsglæde er vigtig for os, så det betyder meget, at så mange af vores medarbejdere mener, at vi er et godt sted at arbejde. Vi bestræber os på, at medarbejderne bliver præsenteret for et bredt udbud af spændende arbejdsopgaver og et godt arbejdsmiljø på tværs af vores fem kontorer, fortæller han.

Firmaet har af samme grund investeret i en fuldtids HR-ansvarlig, hvis opgave det er ikke kun at tiltrække, men også fastholde medarbejdere. Og det går godt: Personaleomskiftningen er under 10 procent.

Fjerde Gazelle i træk

Det er ikke kun målsætninger og certificeringer, som Process Engineering har opnået for nylig. Da Gazelle-prisen 2018 skulle uddeles af Børsen, stod Process Engineering for fjerde år i træk på listen.

– Det vigtige er, at vi bliver ved med at geninvestere og skabe vækst. Kontinuerlig vækst skaber nye jobs, som kommer både os og medarbejdere til gavn. Skal vi have flere Gazeller, skal vi have endnu flere dygtige arbejdskollegaer, som vil være med til de tiltag, vi har startet. I øjeblikket har vi den største ordrebeholdning nogensinde. Vi er blandt andet i gang med genopbygningen af Avista Oils raffinaderi i Kalundborg samt andre større opgaver slutter Poul B. Jakobsen.

http://www.lecture.dk/kommende-arrangementer/
Annonce. Køb billetter – klik på annoncen

Process Engineering A/S yder uafhængig ingeniørrådgivning inden for processer og procesanlæg til industrien. Koncernen blev grundlagt i 1999 og har i dag hovedkontor i Fredericia samt afdelinger i København, Sorø, Aalborg og Aarhus. www.proeng.dk