Onsdag stod i flere dele af byen i hyldestens tegn. For formanden for Sundhedsudvalget Susanne Eilersen, samt formanden for Social- og Beskæftigelsesudvalget, Peder Tind og formanden for Senior- og Handicapudvalget, Susanne Bjerregaard og byrådsmedlemmerne, Anette Hyre-Jensen samt Turan Savas var i løbet af onsdag rundt og dele priser ud til flere af de mange nye mikropartnere i “Fredericia Sund By”-projektet.

3 glade udvalgsformænd uddelte diplom og blomster til Tony Brazil fra Idræt i Dagtimerne
3 glade udvalgsformænd uddelte diplom og blomster til Tony Brazil fra Idræt i Dagtimerne (foto:Claes Andersen, Fredericia AVISEN)
De tre udvalgsformænd uddelte også blomster og diplom til Mogens Sandbæk fra Diabetesforeningen
De tre udvalgsformænd uddelte også blomster og diplom til Mogens Sandbæk fra Diabetesforeningen (foto: Claes Andersen, Fredericia AVISEN)

Om formiddagen modtog først Idræt i Dagtimerne og Diabetesforeningen deres diplomer og en smuk buket blomster.

Susanne Eilersen takkede på vegne af hele Sundhedsudvalget mikro-partnerne for deres engagement og deres store stykke arbejde.

Om eftermiddagen kom turen til Peter Aage Gården, dagplejer Annette Nielsen og dagplejer Lene Wetche Balslev samt Oldemors Spisekammer, og de modtog ligeledes diplom, blomster og et stort tak for indsatsen.

De nye mikro-partnere er  del af et stærkt felt, som nu tæller hele 23 mikro-partnere i projektet WHO Healthy Cities.

http://www.vw-fredericia.dk/