Glæd dig til “Min mindste koncert”! Et nyt samtale- og koncertkoncept i Vejle Musikteater. Få et spændende “bag-facaden-indblik” hos kendte danske musikere og lokale up and coming stjernefrø. Bliv vidne til et unikt møde mellem det etablerede musiknavn og det nye stjernefrø. Vi lader talentet og magien folde sig ud i Vejle Musikteater.

Første arrangement er med det etablerede musiknavn Mathilde Falch. Derudover kan du opleve “At Ease” – et up and coming (og lokalt) band på den danske musikscene, som arbejder hårdt på at bryde igennem.

Arrangementet streames LIVE fra TV-studiet i Store Sal i Vejle Musikteater.
Onsdag den 24. februar kl. 15.00. Det er helt gratis at se med på www.vejlemusikteater.dk

Velkommen bag kulissen i musiktalenternes verden
Til “Min mindste koncert” i Vejle Musikteater inviteres du helt eksklusivt med indenfor i en kendt musikers spændende tankerum og får indsigt i de erfaringer – gode og dårlige – som har været med til at skabe grundbund for den kendte musikgæsts karriere. Men mindst lige så vigtigt vil den kendte musikgæst også give ud af sine erfaringer til en særlig udvalgt gæst; et up and coming musiktalent. Denne gang præsenteres up and coming-bandet “At Ease”, som udspringer fra Vejleområdet. Arrangementet vil være et skønt mix mellem samtale og koncert. Lad dig fortrylle af magien i musikkens forunderlige verden.

Mette Kier, direktør i Vejle Musikteater, udtaler:

“Med konceptet er det vores ambition, at bygge bro mellem etablerede og up and coming artister, samt at fremme musiktalenter i vores område.”

Radiovært og journalist Jesper Nyborg er fast vært i TV-studiet LIVE fra Store Sal i Vejle Musikteater.

Min mindste koncert er kommet i stand i et samarbejde mellem Vejle Musikteater og UNCOVERmusic.dk – med støtte fra Tuborgfondet.

Idéoplæg: Kris Herman, UNCOVERmusic.dk

Om Matilde Falck
Mathilde har haft travlt siden debutsinglen i 2009. Undervejs – på mange større turnéer med sit band, som duo og soloartist – har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder og festivaler. Samtidig har Mathilde Falch også været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015.
Med sange om afhængighed, livslyst, relationer, det fordummede massemenneske, tilgivelse, kærlighed og savn viser Mathilde Falch, at hun er en sangskriver med meget på hjerte. Med sig har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation.

Om At Ease
At Ease er et ungt band, der består af 4 medlemmer. Bandet udspringer fra Vejleområdet. De har gennem det sidste års tid spillet koncerter på en masse små og store scener rundt i Danmark. At Ease giver en energisk og autentisk lytteroplevelse, og publikum bliver udsat for en bred vifte af lydindtryk med udgangspunkt i upbeat R&B og en funket energi. Forvent lækre R&B-inspirerede ballader, som “Pillow Paradise” og medrivende diskofunk i “If it’s really you”.

Udvælgelsen af nye musiktalenter til “Min mindste koncert”
Første skridt er en digital showcase på UNCOVERmusic.dk. Måske er det dig/dit band der udvælges til deltage i den næste “Min mindste koncert”  i Vejle Musikteater. I første omgang vil det være artister fra region syd, som kan komme i betragtning.

Målgruppe
Målgruppen for samtaleformatet er de kreative og håbefulde talenter. De, der står midt i deres ambitioners forår, og som drømmer om at gøre deres passion og talent til en levevej. 

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer