Fredericia Post Orkester er glade for igen at være hjemme på Fredericia Teater med den årlige Julekoncert.

Koncerten afholdes den 13. december 2020 – både kl. 15.00 og kl. 19.30 og vi er stolte over at kunne præsentere Christoffer Brodersen som aftenens konferencier og solist.

Chrisstoffer er særdeles kendt i Fredericia. Han er uddannet på musicalakademiet i 2003 og har medvirket i adskillige musicals og teaterkoncerter, både i Fredericia og i resten af landet. Christoffer har en formidabel sangstemme og vil med humor og charme føre os alle gennem en koncert med mange forskellige humoristiske og musikalske højdepunkter. 

Christoffer har i øjeblikket titelrollen i Danmarks Underholdningsorkesters store 50-års jubilæumsopsætning af Jesus Christ Stuperstar, som henover efteråret spiller rundt om i Danmark. I øvrigt har Christoffer bl.a. medvirket We Will Rock You i Royal Arena, men også Chess, Miss Saigon, Les Miserables med flere. Dertil er han en kendt koncertsolist, som har sunget med symfoniorkestrene i bl.a i Aarhus, Aalborg og Odense, samt Slesvigske Musikkorps og Prinses Musikkorps, hvor i øvrigt Post Orkestrets dirigent Mikael Karlsson spiller.

Mikael har dirigeret Post Orkesteret fra januar 2020, og måtte se sit arbejde forstyrret af den noget besværlige gæst Corona, som har generet både til hverdag og fest. Heldigvis var Mikael kendt med orkestret, da han i mange år har hjulpet til, både som musiker og hjælpedirigent blev fast dirigent for orkestret.

Post Orkesteret har en del både unge og ældre medlemmer, men flest midt i mellem. Grundet specielle Corona-regler omkring musik, blev alle koncerter indstillet i foråret ligesom øvningen blev sat på pause. Heldigvis blev øvningen hurtigt genoptaget i små grupper der spillede hjemme hos medlemmerne.  Mikael deltog på skift forskellige steder, hvor han fik mere tid til undervisning og sparring i de små grupper. Intet er så skidt at det ikke er godt for noget.

I sommerferien kunne Fredericia Post Orkester gennemføre de fleste af de planlagte koncerter på de lokale plejehjem, dog blev der spillet udendørs og i meget forskellige vejrtyper. 

Vi er glade for at Fredericia Kommune sammen med Tøjhuset har åbnet Fredericia Teater for både vores julekoncert, men også for byens øvrige – og livlige – musikliv. Julekoncerten er tilpasset regler og anbefalinger om Corona, så vi er sikre på at det er trygt og sikkert for alle, unge som gamle at komme og spille julen ind med Post Orkesteret. Vi er klar med håndsprit og ekstra plads og netop pga den ekstra krævede plads bliver der 2 koncerter, både kl. 15.00 og 19.30.

Programmet bliver en blanding af julenumre, lidt fra de hedengangne, men store komponister Kim Larsen og Bent Fabricius-Bjerre samt meget andet godt. 

Vi glæder os til at se et stærk fremmøde i Teatret. Billetter til koncerten kan købes på www.billetten.dk eller på Tøjhuset.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Hans Thomassen
Hans Thomassen
2 måneder siden

Der kunne have været afholdt mange af den slags arrangementer både lokale og nationale medens det gamle teater kørte.
Særlig når teateret alligevel spillede i Aarhus eller København.
Men kommunen dækkede jo hele tiden ind, uden at stille betingelser.