PostNord åbner i denne uge nyt posthus i Føtex Middelfart på Kløvervej 10, hvor der også er sat en ny printerløsning på posthuset, som gør det endnu nemmere at sende pakker. På det nye posthus i Middelfart kan kunder nu købe pakkeporto i PostNord appen lige når det passer dem, og herefter få printet pakkelabelen ud på posthuset – blot ved fremvisning af en QR-kode.

  • Jeg er rigtig glad for, at vi har åbnet nyt posthus i Middelfart, så det er lettere for byens borgere og erhvervskunder at hente og sende pakker. Og med den nye printerløsning, får kunderne nu også mulighed for nemt og hurtigt at printe deres egen pakkelabel på posthuset. Vi håber på, at det vil gøre det nemmere for vores kunder at sende pakker, siger Anette Hansen, distriktschef i PostNord.

På posthuset i Middelfart kan kunderne også købe frimærker, sende og hente pakker, og erhvervskunder kan aflevere deres post på posthuset frem til kl. 17. Posthuset er åbent i hele butikkens åbningstid, som er mandag til søndag kl. 7.00 – 21.00.

PostNord tilbyder Danmarks største netværk af udleveringssteder med over 2.500 stk. fordelt over hele landet.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer