Bruxelles er en stor by, der mest af alt er kendt for sin lille dreng der tisser og de mange EU-institutioner der har hjemme i Belgiens hovedstad. Men udover de imponerende institutionsbygninger gemmer der sig også en skøn natur.

Belgien er et af de lande i Europa der har været hårdest ramt af Corona. Det har gjort, at Belgiens regering traf et valg om at lukke hele landet ned, således at alle arbejder hjemme og at alle ikke-nødvendige forretninger holder lukket.

Det har givet tid til at komme ud i byen, ud for at se hvad der ligger omkring os. Indtil nu har vi brugt det meste af tiden i vores umiddelbare nærområde og i EU-kvarteret, hvor alle praktikanterne arbejder til hverdag.

Men med en ny hverdag følger også nye rutiner. Den daglige tur til og fra arbejde er blevet til en tur fra sengen og op til bordet. Men det bliver man hurtigt skør af. Derfor bruger jeg sammen med et par af mine gode venner en times tid på at gå en god tur hver morgen.

Indenfor rimelige afstande kan man nemlig finde en helt fantastisk natur, der giver et tiltrængt afbræk fra hverdagens travlhed, EU-lingo og forkortelse. Et afbræk der giver klarhed i hovedet og ro på sjælen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer