I den travle juletid holder Post Danmarks erhvervsindlevering Stakkesvang 15 Ved Taulov Pakkecenter Fredericia ekstraordinært åbent alle søndage frem mod jul. Her kan erhvervslivet i Fredericia og omegn aflevere større partier færdigfrankeret post i tidsrummet fra kl. 14-17.

– Det bliver en jul fyldt med pakker fra e-handlen. Vores ekstraordinære åbning af erhvervsindleveringen skal gøre det lettere for bl.a. de mindre netbutikker at komme af med julens bommende pakkemængder og andet post i slutningen af weekenden, siger Morten O. Nielsen, Kommunikationschef i Post Danmark.

Julen er en kort intens periode, hvor netbutikkerne skal ekspedere mange ordrer på få dage, og særligt i weekenden er der godt gang i handlen på nettet. Med søndagsåbningen er Post Danmark med til at forlænge julen med et par dage, og det gør det nemmere for både netbutikkerne og Post Danmark at håndtere de store mængder pakker og breve, der skal nå frem inden jul. Når posten bliver indleveret søndag eftermiddag, kan den være fremme hos kunderne i løbet af mandagen.

Post Danmark forventer, at nethandlen kommer til at slå alle rekorder i denne jul, og opfordrer til at man handler på nettet i god tid. En undersøgelse, som TNS Sifo har udarbejdet for Post Danmark, viser, at danskerne i år vil købe julegaver på nettet for 3,4 mia. kr.