Med dannebrog, goodiebags, gode tilbud og højt humør slog Krone Apoteket dørene op denne torsdag i november. Der var tidligt mange kunder, der vil ønske tillykke og se de mange tilbud. Der blev naturligvis holdt stort afstand og brugt mundbind.

At man kan købe medicin hos byens store apoteker, er der ikke noget nyt i, men det var med et wow, da flere kunder i dag så det nye apotek på Nymarksvej. For lokalområdet betyder det noget, at man kan købe og hente sin medicin tæt på, hvor man bor, samtidig med håndkøbsudsalget med store brands også kommer tættere på borgerne.

Krone Apoteket Nymarksvej er nu åbent. Foto: AVISEN

 »Jeg synes virkelig, at det er blevet flot. Tænk sig, at det kunne blive sådan her. Det kunne man slet ikke forestille sig. Det er blevet lyst og rummeligt. Jeg er da meget glad for, at vi nu kan handle vores madvarer her, men også hente medicin. Det er virkelig godt for lokalområdet,« sagde Yrsa Nielsen til AVISEN, da vi fangede hende foran det nye apotek.

Apoteker Tine Nielsen og SuperBrugsen Nymarksvejs Uddeler Nicolai Ørsted Christensen var selv travlt optaget med henholdsvis at ekspedere kunder og tale med dem om det nye setup. 

Det er et nyt og interessant samarbejde mellem SuperBrugsen og Fredericia Krone Apotek, der har gjort det muligt. Da vi talte med Tine Nielsen sidst, fortalte hun, at det var en unik mulighed for dem og ville give både kunder og medarbejdere meget bedre forhold.

Nu kan man hente håndkøbsprodukt og receptmedicin på Nymarksvej.

»Jeg kan nu tilbyde mine kunder bedre faciliteter, bedre betjening og bedre parkering. Det er altid en fordel, at kunderne samtidig kan handle. Vi har været presset under COVID-19 ligesom alle andre. Derfor har vi haft tid til at tænke over, hvordan vi gør tingene. Denne mulighed med et samarbejde mellem os og SuperBrugsen så pludselig dagens lys, hvilket er godt for alle parter, da vi får flere mennesker på besøg. Vesterbrogade har ikke fungeret optimalt i forhold til parkering,« sagde Tine Nielsen.

Der er også kommet en pylon op ved parkeringspladsen.

 »Jeg er utrolig glad for, at dette kan lade sig gøre. Det er en stor og ekstra service til vores eksisterende kunder. I takt med den positive udvikling i boligområdet i Nordbyen vokser, vil dette betyde noget godt for områdets beboere. Samtidig med, at Krone Apoteket åbner i vores lokaler, flytter vi vores pakkeservice flyttet. Man kan derfor stadig hente pakke, men ikke betale regninger etc. som nogle har troet, man stadig kunne. Vi har naturligvis stadig den høje service, og med apotekets komme, bliver det endnu bedre,« sagde Nicolai Ørsted Christensen.

Krone Apoteket Nymarksvej

Tilbudene fortsætter dagen, og der vil også være reflekser til børn og voksne. 

Apoteket har åbent til daglig fra kl. 9.30-18 og lørdag fra kl. 9-14.■

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer