Dribe, der tilbyder bil på abonnement til virksomheder og private, udruller nu sit succesrige koncept til hele landet med en ny afdeling i Fredericia, så lokale forbrugere let kan abonnere på deres bil i stedet for at eje eller lease den. Afdelingen åbner mandag d. 10. august 2020, og Dribes mål er at sende 500 ekstra abonnementsbiler på vejene allerede det første år.

Siden februar 2018 har abonnementstjenesten Dribe sendt ca. 4.500 biler på vejene fra sit hovedkontor i København, og nu åbner virksomheden endnu en afdeling i Fredericia for at kunne følge med efterspørgslen vest for Storebælt.

Dribe adskiller sig fra sine konkurrenter ved, at medlemmer abonnerer på deres bil i stedet for at eje eller lease den, og de kan samtidig skifte til en anden model, hvis deres behov ændrer sig. Abonnementet giver desuden adgang til et ekstra køretøj til særlige lejligheder, som kan lejes i en kortere periode.

“Dribe er en ny og fleksibel måde at have bil på, der gør op med lange bindingsperioder, værkstedsregninger og tanken om at eje sin bil. Moderne forbrugere har brug for fleksibilitet og frihed, og deres kørselsbehov ændrer sig oftere end før. Derfor er vi rigtig glade for, at vi fremover kan tilbyde bil på abonnement til endnu flere forbrugere i Jylland og på Fyn,” siger Thomas Bruun Nielsen, interim adm. direktør i Dribe.

Færre vil eje deres bil i fremtiden
Ifølge analyser fra KPMG forventer både forbrugere og ledere i bilbranchen fra hele verden, at langt færre forbrugere i fremtiden vil eje deres egen bil. Og det er netop den trend, som Dribe forventer, vi vil se i hele landet.

”Tidligere var det vigtigt for danskerne at eje deres egen bil. I fremtiden bliver det vigtigere at have adgang til det transportmiddel, der opfylder dit behov nu og her. Den bil, du har brug for i dag, er ikke nødvendigvis den, du har brug for om et halvt år – eller i næste uge for den sags skyld,” siger Thomas Bruun Nielsen.

Mange fordele ved loyalitetsprogram
Lige nu arbejder Dribe på at udbrede kendskabet til sit loyalitetsprogram, Dribers Club, som alle Dribe-brugere bliver en del af, når de tilmelder sig, og som giver en række fordele:

“Alle vores medlemmer optjener loyalitetspoint, som giver konkrete fordele, som man fx kan bruge til at betale for Special Rides, eller som giver adgang til events,” siger Thomas Bruun Nielsen og tilføjer:

“Essensen af vores koncept er, at det skal være fleksibelt at have bil, og det forsøger vi at videreføre til vores loyalitetsprogram. Det enkelte medlem kan selv bestemme, hvad loyalitetspointene skal bruges til, og dermed få mest muligt værdi ud af sit medlemskab,” slutter han.

Åbningsarrangementet – tid og sted
Dribes nye afdeling i Fredericia åbner d. 10. august 2020, men allerede nu kan medlemmer booke en bil til afhentning i Fredericia på åbningsdagen via Dribes Garage. I første omgang kan medlemmer vælge blandt forskellige modeller fra Audi, Skoda og Volkswagen, men der vil løbende komme flere modeller til.

Dribe holder åbningsreception og åbent hus d. 10. august 2020 fra kl. 12-18 på adressen Kongens Kvarter 32, 7000 Fredericia. Nye medlemmer får 10 pct. rabat på et Everyday Ride i 6 måneder (180 dage) ved afhentning i Fredericia, hvis de tilmelder sig Dribe senest d. 30. september 2020. Det kræver blot, at man indtaster koden “Jylland”, når man melder sig ind via Dribe-appen.

Om Dribe
Dribe er udviklet af Semler og er en ny og fleksibel måde at have bil på. Her abonnerer du på din bil i stedet for at eje eller lease den, og al administration foregår via Dribe-appen. Et medlemskab koster 499 kr. for 30 dage. Derudover betaler du en fast pris for den bil, du vælger, som afhænger af bilmærke og -model. Som Dribe-medlem har du altid adgang til de nyeste biler, og der kommer hele tiden nye til. Du optjener også loyalitetspoint, som bl.a. kan bruges til betaling af ekstra køretøjer til særlige lejligheder. Og når du har optjent nok point, opnår du flere forskellige fordele som nedsat selvrisiko, gratis levering og bilvask.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer