Den populære burgerbar Garage Burger genåbner i et nyt setup. Samtidig ser en ny e-sportsnetcafe dagens lys.

Garage Burger genåbner med nye medarbejdere, der bærer ånden videre fra den populære storebror i Vejle. Samtidig åbner den københavnske erhvervsmand Eltaf Abbasi en netcafe oven på burgerbaren.

Garage Burger rykker samtidig ind i de gamle Cafe Axel lokaler.

“Jeg er sikker på, at fredericianerne kan glæde sig til nye og spændende koncepter. De to parter har selv udviklet det, og det de er kommet frem til, glæder jeg mig til at følge,” siger bygningens ejer Jan Sparsø til AVISEN, da vi besøger dem i Jyllandsgade.

“Det er også godt for Axeltorvet. Torvet er et smukt sted, og vi har gennem årene investeret mange penge i at skabe liv hernede, det nye koncept her vil helt sikkert styrke området. 

“Vi glæder os til at åbne i Fredericia, og vil senere løfte sløret for vores koncept. Vi har haft en god dialog med Peter Bech fra Fredericia E-sport. Han har været en god sparringspartner i vores investering. Fredericia er en dejlig by – som jeg sagtens kunne bo i,” siger netcafeens grundlægger, Eltaf Abbasi og fortsætter:

“Vi kommer til at samarbejde med Garage Burger, men også lave arrangementer og events. Jeg er sikker på, at Fredericia vil blive glade for vores netcafe.” 

Garage Burgers grundlægger Turan Hassan, der er kendt fra Vejles restaurationsmiljø, tager selv over i Fredericia.

“Vi glæder os til at komme i gang igen. Vi lukker lokalet ved siden af os ned for at rykke ind i Cafe Axel, der bliver til det nye Garage Burger. Med vores nye overbo kommer der også ekstra liv og synergier, som jeg ser frem til at vise Fredericia,” siger Turan Hassan og fortsætter:

“Hele cafe- og restaurantionsbranchen har været dybt berørt af Coronakrisen, så det bliver godt at genstarte projektet. For at gøre det bedst muligt har jeg besluttet at trække mine gode folk fra Vejle med til Fredericia. Konceptet har vundet priser i Vejle, og vi ved da også fra fredericianerne, at vores hjemmelavede burgers, fritter og shakes er populære, nu skal vi bare give den ekstra gas.” 

“Vi får også dygtige kokke med med, og stater på en frisk. Vi skal levere samme service og kvalitet, som i Vejle. Vi forventer at kunne genåbne den 28. august. Dertil kommer, at der vil komme massevis af gode tilbud og senere events. Vi vil også være med til at skabe liv på Torvet – når det går godt for byens butikker, så spreder det sig, og vi skal have gang i Fredericias Axeltorv igen. Det handler om at skabe noget liv i denne del af byen, og mulighederne er der,” slutter Turan Hassan.

Turan Hassan er også gået i samarbejde med Salling Group, med hvem han åbner butikker i Aarhus og Vejle nu. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer