Den populære børnebogsforfatter, Thomas Brunstrøm, gæstede torsdag Kirstnebjergskolen afd. Høgevej, hvor han holdt et oplæg for eleverne.

Thomas Brunstrøm er forfatter, freelancejournalist og filmanmelder. Han debuterede som børnebogsforfatter i 2015 med billedbogen Dengang Sallys far var dreng, som han skabte sammen med illustratoren Thorbjørn Christoffersen. Siden debuten har serien om Sallys far udviklet sig til at være en kæmpe succes hos de danske børnefamilier.

Der blev lyttet ivrigt. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Thomas er oprindeligt fra Fredericia, og gik som barn på Lyng Skole indtil sjette klasse og kom efterfølgende på den daværende Erritsø Centralskole. Torsdag var Thomas tilbage i Fæstningsbyen, hvor han holdt oplæg på Kirstnebjergskolen afd. Høgevej.

“Det er rigtig hyggeligt at komme tilbage til byen,” sagde Thomas, da Fredericia AVISEN talte med ham inden det ene af de tre oplæg.

Der blev holdt tre oplæg. Her ses det ældste hold af eleverne, der hørte det. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

I alt holdt Thomas tre oplæg for eleverne på skolen. Da vi var forbi skulle han til at igang med sit tredje, som var for det ældste af skolens elever.

“Indtil videre har de taget godt imod. De har grinet og klappet på de rigtige tidspunkter,” forklarede Thomas.

Hvordan er det at komme ud at fortælle om bøgerne?

“Det er rigtig dejligt at komme ud, da man først ved om de er rigtig gode, når man har været ude at fortælle om dem foran børn,” slutter Thomas.

(Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Thomas Brunstrøm er forfatter til bogserien “Sallys far”, som der findes flere forskellige udgaver af. Se mere om dem ved at klikke her.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer