YouTube-fænomenet med millioner af visninger, Popsi og Krelle, der aften efter efter tryllebinder de små med sang, fakler og musik kommer til Fredericia den 24-25.april 2021.

For nogle lyder Popsi og Krelle måske ikke kendt, men for børnefamilier med mindre børn er det YouTube-film efter Youtube-Film, der bliver afspillet og sunget med til, når de små skal sove, lege eller bare hygge. 

»Det er nu fjerde gang, at vi inviterer Popsi og Krelle til Fredericia, og det er der en grund til. Fredericianerne er vilde med dem, og da mange har spurgt os om, hvornår de kommer igen, er vi glade for at fortælle, at det er lykkes at lande fire koncerter over weekenden 24-25. april 2021,« fortæller Maj-Britt Andreassen fra Lecture og fortsætter:

»Vi har netop afholdt arrangement med en anden YouTuber Naja Münster og både det og de kommende arrangementer bærer naturligvis præg af myndighedernes anbefalinger i forbindelse med arrangementer, men vi har stor fokus på sikkerhed, samtidig med, at vi sikrer hyggen og kulturen gode forhold. Netop derfor afholdes der fire koncerter i stedet for to store. Vi glæder os til at vise Popsi & Krelle live,«

Det er i Erritsø Idrætscenter, at du kan opleve YouTube-fænomenet. I første omgang er lørdagens billetter sat i salg. 

Køb billetter her

Lørdag 9.30

Lørdag 11.00

Om Popsi og Krelle

Popsi og Krelle blev født på YouTube i maj 2018 og er siden blevet to af de mest populære danske børnefigurer, der henvender sig til de mindste 0-5 år. Popsi og Krelle spiller kendte danske børnesange og egne nye hits. Deres musikvideoer har passeret 130+ millioner visninger og 350.000 familier ser med.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer