Forside Erhverv Pop-up store med IceCreamRolls på Urbania Street Food

Pop-up store med IceCreamRolls på Urbania Street Food

DEL
IceCreamRolls
Foto: Thomas Lægaard - Fredericia AVISEN

Ottos, som er anatolian food og en de madboder, som har været med fra start hos Urbanina Street Food benytter sig af muligheden med omrokeringerne og åbner en midlertidig icecreamrollbod, hvor pandekageboden lå før, den flyttede til ny placering.

Fredericia AVISEN taler med indehaveren af Ottos Memet Ahmad, som altid har gang i noget nyt og er kendt for at være meget spontan.

“Jeg laver is, fordi jeg skal teste et koncept af – for se om der er et potentiale for det. Jeg er helt klar over, at tiden ikke er til is, men hvis man kan sælge det om vinteren, hvordan er muligheden så ikke, når sommeren kommer”, siger Memet.

I første omgang bliver der lavet icecreamrolls på Urbania Street Food indtil 28. februar. Det var meget impulsivt, at det kom i stand. Pandekageboden flyttede til en anden placering i huset også stod boden tom for en stund. Memet foreslå Brian Løkkegaard i torsdags at lave en midlertidig isbod, også gik det hurtigt.

Memet er altid på udkig efter nye ideer og koncepter, han havde set en video på Youtube med icecreamrolls og blev inspireret. Han kendte nogen, som arbejdede med den type is, købte maskinen og havde den stående.

“Da boden så stod ledig, så tænkte jeg det skal være nu, så efter snakken i torsdags, åbner vi så i dag. Der er allerede solgt 30 portioner på to timer, jeg ved godt, det ikke er meget, men det er da en start”, griner Memet.

IceCreamRolls
De tre varianter, Monkey, Chunky og Funky. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Vi besluttede os for at teste det nye tiltag, jeg havde i dagen anledning taget sønnike med, hvis livret er is. Jeg bestilte en Monkey og en Chuncky til min søn. Det er fascinerende, at se sin is blive til på pladen, der kom flere og kiggede, mens vores blev til. To kvinder blev inspireret til at prøve, selvom de ikke var sultne, de bestilte en Monkey til deling.

IceCreamRolls
Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Vi fik vores is og satte os ned, der gik ikke længe, før vi begge kiggede op på hinanden med de velkendte julelys i øjnene. Det er uden sammenligning den bedste is, jeg har smagt – også i januar. Den er klar til at spise med det samme, man skal ikke vente, jeg er sikker på, at det her er et hit i den korte tid, boden er der.

Jeg vil prøve at finde et par undskyldninger for at komme tilbage og købe mere is, selvom der er tre varianter, bliver det en Monkey igen.

Memet håber på at lange 1000-1500 is over disken på halvanden måned.


https://www.facebook.com/mrhoejer/
Annonce