Formand for Kultur- og Idrætsudvalget, Susanne Bjerregaard Mørck og næstformand for udvalget, Christian Jørgensen, er begejstrede over de investeringer, der bliver foretaget på idrætområdet.

Fredag blev en lang række investeringer offentliggjort. Blandt andet betyder det en ny tribune på Monjasa Park og et løft af facaden på Fredericia Idrætscenter i forbindelse med Café FIC og svømmehallen.

“Det kommer til at give området er løft. Som vi hørte er det meningen, at det bliver en form for et fyrtårn, hvor vi får folk til at hænge ud i længere tid. I forhold til fodbold er det fantastisk. Mange har drømt om det i årevis, så det får stor betydning og det kommer alle fredericianere til gavn,” siger Susanne Bjerregaard Mørck til Fredericia AVISEN, og kommer ind på, om der kommer kulturelle investeringer efter at der nu er offentliggjort noget på idrætsområdet:

“Der kan komme lidt mere, men jeg tænker det er kæmpe investeringer der er offentliggjort på idrætsområdet. Det er klart, at det i hvert fald er to store investeringer,” forklarer Mørck.

Hjerteblod for Christian Jørgensen

Udover at være næstmand for Kultur- og Idrætsudvalget er Christian Jørgensen fast tilskuer, når FHK og FC Fredericia spiller. Som passioneret sportsmand er det derfor glædeligt for Jørgensen med investeringerne.

“Det betyder meget, fordi det er hjerteblod for mig personligt. Jeg er glad for, at der er bred politisk opbakning til en meget stor del af den kvarte milliard vi får. I dag handler det særligt om idræt, og det sker på en trist baggrund med Corona, men det giver os mulighed for at tage store skridt ind i fremtiden. Vi kommer i Superliga kvalitetsmæssigt,” siger Christian Jørgensen og fortsætter:

“Vi får overdækket tribune på den anden langside og tager er kæmpe skridt mod Superligaen på anlægsetuppet og så må vi håbe, at det sportslige kan følge efter og så kan vi støtte bredden også,” siger Jørgensen og slutter med en spådom om, hvornår FC Fredericia kommer i Superligaen:

“Jeg tvivler på det bliver i år, men vi kan håbe på en kryptisk sportslig løsning, som bringer os i spil, men vi kan også satse på en fem års horisont så det bliver i min levetid,” slutter Christian Jørgensen med et smil.

Læs mere om investeringerne ved at klikke her.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer