Ved både Jyske Bank i Fredericia og Kolding har der været en politiaktion, der er sket på baggrund af anmeldelser af mistænkelige breve, og på baggrund af tidligere medieomtale reagerede politiet.

Opdateret klokken 11:46. Politiet er ikke længere til stede ved Jyske Bank. Vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Mads Flansmose, udtaler:

– Vi har fået to anmeldelser om et mistænkeligt brev, der undersøges. Vi har haft beredskabet inde over, men ingen er kommet til skade og efterforskningen pågår. Sagen kører via Midt- og Vestjyllands Politi, og det bliver dem, der kommer til at kommunikere mere ud omkring det, siger han.

09.36: Vores reporter på stedet fortæller, at der ankommer mere politi nu. Stedet er ved at blive omkredset af nysgerrige.

09.41: Brandvæsenet ankommer. De er ved at tage gule dragter på.

09.50: Politiet blokerer nu for at folk kan komme ned af Danmarksstræde.

09.56: Adgangen til Jobcentret er nu også blevet blokeret på grund af politiaktionen. Et telt er ved at blive sat op ved Jyske Banks bygning.

10.00: Jyske Bank bekræfter nu, at der er en hændelse i Fredericia:

– Jeg kan bekræfte, at vi har ringet til politi og myndigheder denne morgen, da en medarbejder modtog et brev med pulver i Fredericia. Når det sker træder en række procedure i kraft, og det er det, vi ser nu. Politiet har taget over, siger Erik Qvirin Hansen, direktør for kommunikation og marketing hos Jyske Bank og fortsætter:

– På baggrund af gårsdagens hændelser, indskærpede vi over for medarbejderne, at man skulle være særligt obs. Dertil kommer, at alle afdelinger i går blev låst, så man ikke kunne komme ind fra gaden. Det betyder ikke, at vi ikke afholdte aftalte møder, men derimod, at sikkerheden var ekstra høj. Årsagen til dette var, at vi her i Silkeborg på vores hovedkontor modtog et brev i går, der fortalte om en række aktioner mod vores bankfilialer. I Holstebro og Kellerup modtog filialerne breve med pulver, det viste sig heldigvis at indeholde uskadeligt pulver.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer