I går, 3. februar 2021 kl. 17.41, skete en alvorlig færdselsulykke i krydset Budumvej og Vilsundvej i Aalborg Øst, hvor en 24-årig bilist kørte ind i siden på en anden bil, hvori der sad en 25-årig kvinde, der kom alvorligt til skade i forbindelse med ulykken. 

Den 24-årige mand flygtede efterfølgende til fods fra stedet, men han blev anholdt senere. Og bilisten blev i går ved et grundlovsforhør varetægtsfængslet i fire uger, mens efterforskningen af omstændighederne omkring ulykken pågår stadig. 

“Og derfor søger vi nu vidner, der kan bidrage til at belyse forløbet før, under og efter ulykken,” siger lederen af efterforskningen, politikommissær Kenneth Rodam, der opfordrer borgere, der var i området omkring ulykkestidspunktet og har set noget til at rette henvendelse til politiet på 114.  

“Særligt søger vi vidner, der har set den hvide nyere BMW, som den 24-årige kørte i – især på strækningen fra Scoresbysundvej mod øst ad Universitetsboulevarden og derefter mod nord ad Budumvej til uheldsstedet i krydset med Vildsundvej,” siger politikommissær Kenneth Rodam

Henvendelser skal gå til politiet på telefon 114. 

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer