Vagtchef John Skjødt fra Sydøstjyllands Politi stod for lørdagens første døgnrapport. Han kunne berette om narkokørsel, voldsom adfærd og et mistænkeligt dødsfald i politikredsen.

-Kl. 17.30 standser politiet i forbindelse med almindelig kontrol en personbil i Dronningensgade, Fredericia. En 32-årig mand fører bilen, og han viser sig at være påvirket af stoffer, hvorfor han sigtes og tages med til blodprøve, siger Skjødt og fortsætter:

-Lidt senere skal vi til Havnegade i Vejle, hvor en højtråbende 19-årig mand udviser en voldsom adfærd foran en forretning. Det ender med, at den unge mand bliver sigtet og taget med til afrusning på politistationen.

Han slutter i Vejle, hvor politiet undersøger et mistænkeligt dødsfald.

-I går måtte politiet rykke ud til et dødsfald på Grønlandsvej i Vejle. Her er politiet stadig i gang med at undersøge de nærmere omstændigheder for at få klarlagt om, der er sket noget mistænkeligt. Politiet var talstærkt til stede om eftermiddagen og aftenen i går efter en anmeldelse, de modtog 15.08. Politiets teknikere arbejder stadig på stedet, der huser en landejendom. Politiet vil ikke løfte sløret for personens alder og køn endnu.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer