Hærværket er gået ud over en offentlig toiletbygning. Der er sket omfattende materielle skader, og politiet vurderer indledningsvis, at der kan være affyret en krysantemumbombe på toilettet.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog søndag klokken 01.34 anmeldelse om groft hærværk mod en offentlig toiletbygning i Nørregade i Vejen.

Der er sket omfattende materielle skader, og politiet vurderer indledningsvis, at der kan være affyret en krysantemumbombe på toilettet.

– Vi ser med stor alvor på hændelsen, hvor ingen heldigvis er kommet til skade. Vi er i gang med efterforskningen og har desuden iværksat tryghedsskabende patruljering i Vejen, understreger vicepolitiinspektør Søren Rønnov fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet har søndag kontaktet flere erhvervsdrivende for at få udleveret relevant videoovervågning.

Vi anmoder desuden butiksejere og andre, som har videoovervågning i området, og som endnu ikke er blevet kontaktet af politiet, om at kontakte os på telefon 1-1-4.

Politiet søger desuden vidner, der har set eller hørt noget, der har med hændelsen at gøre.

Personer med oplysninger i sagen kan ringe til Politiets Servicecenter på telefon 1-1-4.

Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Brian Magnussen
Brian Magnussen
1 måned siden

Undskyld, Det var mig. Jeg skulle ikke have bestilt Tortillas Chilli Dynamito. Der sidder stadig stumper af toilettet fast i måsen på mig. Næste gang nøjes jeg med Pariser Toast.

Brian Magnussen
Brian Magnussen
1 måned siden

😉