En 39-årig mand fra Kolding er blevet indlagt på Odense Universitetshospital med blødninger i hjernen, efter han blev overfaldet søndag i de tidligere morgentimer på Torvegade i Kolding. Overfaldet skete klokken 05.06.

– Den 39-årige mand står ved Torvegade ved nr. 5, da der går to mænd forbi ham og der bliver en kort ordveksling mellem dem. Men det ender med, at den 39-årige mand bliver sparket omkuld på gaden af de to mænd. Da han ligger på gaden bliver han sparket flere gange i hovedet. Den 39-årige mand er ikke kontaktbar efter overfaldet og er blevet overført til Odense Universitetshospital med blødninger i hjernen, oplyser vagtchef Jørn Lindhardt fra Sydøstjyllands Politi til Fredericia Avisen.

Det er nogle vidner, som der er på vej ind i en taxa, der anmelder overfaldet til politiet. Der er et meget sparsom signalement af de to gerningsmænd. De er begge dansk af udseende. Den ene af dem var høj ( 180-200 cm )og spinkel af bygning.

– Vi vil meget gerne høre fra vidner, som har set overfaldet i Torvegade. Bag de to gerningsmænd gik der 2-3 piger. Om de har været i selskab med de to mænd, vides ikke, slutter vagtchefen.

Du kan kontakte politiet på tlf.1-1-4.

Opdateret klokken 17.00
Vagtchefen fra Sydøstjyllands Politi oplyser, at den 39-årige mand er blevet lagt i kunstig koma på Odense Universitetshospital. Der er endnu ikke noget nyt om mandens tilstand.