Politiet fik i nat en anmeldelse om, at der blev affyret fyrværkeri, og rykkede derfor ud. Episoden endte med tre anholdelser, hvor tre personer sigtes for overtrædelse af fyrværkerilovgivningen og for vold mod tjenestemand.

Vagtchef Henrik Dam stod for dagens pressebriefing, og han kunne fortælle, at der lørdag klokken 18:38 var et færdselsuheld på Snoghøj Landevej. En 77-årig kvinde mistede herredømmet og kørte ind i et træ.

I nat klokken 02.23 rykkede politiet ud i Vorbasse, da der blev affyret fyrværkeri. I den forbindelse blev tre personer sigtet for overtrædelse af fyrværkerilovgivningen, og da de samtidig var aggressive overfor politiet blev de også sigtet for vold mod tjenestemand. 

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Lars Henneberg
Lars Henneberg
30 dage siden

Jeg stoler ikke mere på politiet efter at have læst at der er ansat muslimer til at undervise politiet.Den muslimske indflydelse er ikke af de gode ting, og kan være med til at hensynet til etniske Danskere bliver endnu mindre end det er blevet i dag.

Karen Møberg
Karen Møberg
29 dage siden
Svar til  Lars Henneberg

Der vil i Danmark komme tilstande som i Berlin, hvor man også forsøgte at ansætte muslimer i politikorpset, men hvor store arabiske klaner nu styrer flere steder uden konsekvens, men som går ud over den tyske befolkning.