Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Sommeren er over os, og i disse dage holdes der studentergilder og det giver anledning til, at særligt unge mennesker spiller højt musik. Det har givet anledning til flere anmeldelser og derfor minder politiet om, at det kan være en overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

“Hvis man spiller høj musik i fællesarealer og i haver, så kan det være en overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Jeg vil derfor gerne opfordre til, at man tænker sig om, da det jo vil være irriterende, hvis festen bliver lukket ned pga. det,” siger vicepolitikommisær Finn Ellesgaard og slår fast:

“Det er ikke fordi, at unge nu til dags er værre end de andre generationer, men det er fordi anlæggene i dag, eksempelvis en Soundbox, kan spille meget højt. Hvis man kigger på selve ordensbekendtgørelsen så er den relativ bred, når det drejer sig om, hvor meget man forstyrrer og det er derfor op til den enkelte patrulje at vurdere. Hvis man sidder senere på dagen, så er genen naturligvis større, men man kan jo sidde på en landejendom, hvor der ikke er naboer tæt på. Der kan man spille med en anden lydstyrke, og det er derfor svært at sige, hvor grænsen går.”

Indbrud

Mellem onsdag klokken 16:00 – 19:00 har der været indbrud i en villa på Skjoldborgvej. En bagdør er blevet opbrudt, og der er stjålet et kontantbeløb.

Kørte påvirket

Onsdag klokken 10:50 blev en 19-årig mand der ikke er fra Fredericia, stoppet på Vejlbyvej. Det viste sig, at han kørte påvirket af euforiserende stoffer.

Kørsel uden førerret

Onsdag klokken 16:30 blev en 31-årig mand stoppet ved Kildskoven i Erritsø. Det viste sig, at han ikke havde førerret til bilen.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

https://www.6juli.dk/