Rundt omkring i Fredericia er der blevet fundet tom morfin-emballage, der måske stammer fra indbruddet hos Løve Apoteket i Jyllandsgade torsdag den 22. oktober, hvor der blandt andet blev stjålet et større antal af det morfinlignende midler opioider, som bruges mod stærke smerter.

– Vi tror ikke, at det kun er emballage fra indbruddet hos Løve Apoteket, som der er blevet fundet i Fredericias gader. Vi ved godt, at det er blevet fundet på steder, hvor børn og unge mennesker opholder sig, men jeg vil gerne maner til ro over, at det kun drejer sig om tom emballage. Der er ikke blevet fundet piller på disse steder, oplyser politikommissær Ole Eckholdt fra lokalpolitiet i Fredericia til Fredericia Avisen.

Lokalpolitiet i Fredericia har også en mistanke til, at det er fredericianere, der sælger deres medicin, som de har fået udleveret af deres læge i god tro. En oplysning, som embedslægen blandt andet holder øje med, om der udskrives for meget smertestillende medicin i Fredericia end i andre steder i landet.

– Men det har embedslægen konstateret, at det gør der ikke. Men jeg ved fra min tid i politiet, at der er en del ældre mennesker, som har en dårlig økonomi og som derfor sælger noget af deres medicin, for at tjene lidt ekstra penge. De har måske fået overbevist deres læge om, at de har brug for smertestillende medicin, som de får udleveret. Men i stedet for at indtage pillerne, bliver de solgt til byens narkomaner, slutter politikommissær Ole Eckholdt.