Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Dagens tidlige pressebriefing var med Vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen. Der har været indbrud i en villa på 6. Julivej, hvor der er stjålet en del værktøj af mærket Bosch. På Lærkevej har der også været indbrud. Her er hele huset gennemrodet og der er stjålet et mindre kontantbeløb i udenlandsk valuta, et armbåndsur og parfume. På Sønder Voldgade har der været indbrud i en flere lejligheder i et byggeri. Flere døre er brudt op og der er stjålet byggematerialer, primært VVS-artikler.

I Prinsessegade har der været forsøg på tyveri fra en personbil. Men politiet når frem og anholder manden. Han forventes løsladt senere i dag. Der er tale om en 20 årig mand, der ikke er her fra Fredericia. Han bliver sigtet for tyveri fra personbil.

Der har været spirituskørsel på Vejlevej ved McDonalds. Her bliver en 55-årig mand sigtet. På Oldenborggade er en 31-årig mand blevet sigtet for det samme. På Jupitervej er en 32-årig mand sigtet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand. På Snoghøj Landevej er en 26-årig mand blevet sigtet for kørsel uden førerret.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer