Kenneth Nielsen fra Patruljecenter Syd stod for dagens døgnrapport fra Fredericia. Han kunne fortælle om en ulykke på motorvejen, kørsel med narko i blodet og et krudtfund i en pakke på PostNords pakkecenter i Taulov.

»Klokken 02.01 er to mænd på henholdvis 20 og 19 år fra Bogense forulykket i en bil, da de kørte på den Østjyske Motorvej ved Fredericia. Der er sket ringe materiel skade og ingen personskader. Det er uvist, hvorfor de er forulykket. De har mistet kontrollen og er kørt ind i autoværnet, hvorefter de er endt i anden vognbane,« sagde Kenneth Nielsen og fortsatte:

»Klokken 13.04 standser politiet en 40-årig fynbo på Prangervej, grundet mistanke om spiritus- og narkopåvirket kørsel. Det viser sig efter en test, at manden er påvirket af cannabis, hvorfor han taget med til en blodprøve på Kolding Sygehus. Vi afventer pt. resultatet af denne blodprøve.«

»Klokken 21.40 i går aftes blev vi tilkaldt af tolderne til PostNords pakkecenter i Taulov. De havde beslaglagt en pakke med 9,6 kilo fyrværkeri inklusiv emballage, så vi kan ikke sige noget om NEM-vægt. Men tolderne ringer som sagt til os og fortæller, hvad de har fundet. Pakken var adresseret til en 20-årig mand fra Vestjylland. Vi efterforsker pt. sagen, men kan ikke sige om det er ulovligt eller lovligt fyrværkeri. Det betragtes pt. som en almindelig fyrværkerilovssag,« sluttede Kenneth Nielsen torsdagens briefing.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer