Fredericia døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Martin Frandsen fra Sydøstjyllands Politi stod for dagens pressebriefing, og han kunne fortælle om en række indbrud på kontorer til at starte med.

Det første er sket i et firma på Bødkervej i tidsrummet onsdag klokken 17:00 og frem til torsdag morgen. Det fremgår ikke af døgnrapporten, hvad der er stjålet.

Mellem d. 30 juli om eftermiddagen og frem til torsdag klokken 15:00 har der været forsøg på et indbrud på et kontor på Brædstrupvej. Forudrettede er en 71-årig mand, oplyser Martin Frandsen.

Tidligt torsdag aften blev Jørgen efterlyst efter, at han havde forladt Stævnhøj Plejecenter i Taulov. Jørgen er fortsat efterlyst og der ledes intensivt efter ham.

“Vi søger som vi kan på de steder, der har relation til ham, og de steder, hvor han kan tænkes at gå hen. Vi har selvfølgelig hunde osv. ude at lede efter ham. Det er en almindelige eftersøgningssag, og grundet varmen kan det godt blive farligt med de temperature vi har. Det er vigtigt at få væske, så vi sætter alt ind for at finde ham,” siger Martin Frandsen.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer