Fredericia døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Vagtchef Jesper Brian Jensen stod for den sene pressebriefing. Han kunne fortælle, at der på nogle strande er parkeringer, der simpelthen er til stor gene. Det har medført, at politiet har været ude at uddele afgifter og ved enkelte tilfælde på Rebæk Strand fjernet biler. Udover Rebæk Strand har politiet været ved Snaptun Havn og Tirsbæk Strand.

“Folk er generelt gode til at fordele sig ud over stranden, men det er bilerne, der er problemet,” siger Jesper Brian Jensen og opfordrer til, at man tager cyklen på stranden eller ikke parkerer lige klods op ad stranden.

Generelt set har det været stille timer siden formiddagens pressebriefing, men der er stadig en enkelt sag, der fylder, og det er eftersøgningen af 75-årig Jørgen Nesgaard.

“Han er ikke dukket op endnu, og vores håb er, at når folk kommer hjem fra ferie, at de kigger haven og lignende steder igennem,” siger Jesper Brian Jensen.

Jørgen forsvandt den 6. august omkring 11-tiden, da han forlod Stævnhøj Plejecenter i Taulov.

“Vi har fået rigtig mange henvendelser fra folk, der måske har set ham. Det er primært centreret omkring timerne lige efter, at han er gået. Så det er lidt dødt nu, da ingen har set Jørgen inden for de seneste timer. Vores frygt er, at han ligger eller sidder et sted,” forklarer vagtchefen, der ikke vil hæfte sig ved Jørgens påklædning mere, da han kan have taget eksempelvis en vindjakke af.

I stedet beskriver Jesper Brian Jensen Jørgen således:

  • Ca. 185 cm høj
  • Slank
  • Rask gående
  • Lettere dement, og kan være forvirret 

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Leave a Reply