Fyns Politi har besluttet endnu en gang at forlænge lukningen af Hells Angels og Black Armys klubhuse på henholdsvis Nyborgvej 140 E og Petermindesvej 20 i Odense. Baggrunden for beslutningen er den fortsatte konflikt mellem de to grupperinger.

De to banders klubhuse har været lukket for adgang siden den 4. oktober, og i dag har Fyns Politi besluttet at forlænge lukningen i en uge. Baggrunden for beslutningen er den fortsatte konflikt mellem de to grupper, hvor der blandt er blevet anvendt skydevåben.

-Det er fortsat vores vurdering, at det er nødvendigt med en lukning af de to klubhuse for at kunne opretholde ro af hensyn til borgernes sikkerhed. Som vi ser det, er den aktuelle konflikt mellem de to bander ikke aftaget, og det gør den fortsatte lukning nødvendig, siger vicepolitiinspektør Jens Langdal fra Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Politi har denne gang besluttet at forlænge lukningen med en uge. Dermed kommer den tidsmæssigt til at følge den visitationszone, der har været gældende for den centrale del af Odense siden den 9. september. Både visitationszonen og lukningen af de to klubhuse er dermed gældende til den 8. november 2016.

Forud for lukningen af klubhusene den 4. oktober blev begge adresser ransaget. Politiet fandt dengang to skydevåben, en kniv, peberspray og flere slagvåben.

Beslutningen om at lukke de to klubhuse er taget i medfør af lov om ophold på bestemte ejendomme.