Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste kriminalhistorier.

Vagtchef Christian Skytt fra Sydøstjyllands Politi stod for dagens briefing, han kunne fortælle om en almindelig dag i kredsen, men alligevel hele tre sager fra Fredericia med slagsmål, trusler og et røveri, hvor fire unge drenge omringede, slog og stjal en jakke fra en 19-årig mand i Korskærparken.

»Det har generelt været stille i kredsen, men jeg kan berette om, hvad der er sket fra 17.00 til nu,« indledte Skytt og fortsatte:

»På Fredericiavej i Vejle standsede vi en 46-årig fredericianer med for meget sprit i blodet. Han blæste og blev så taget med til en blodprøve. Derudover måte vi en tur til Circle K i Fredericia på Vejlevej, da en 17-årig slog fra sig. Han blev også taget med. Det samme gjalt en 23-årig mand fra Aarhus, der valgte at være støjende og truende i forhallen på Fredericia Banegård kl.04.56.«

»Klokken 04.10 måtte vi en tur til Ullerupddalvej, da en gruppe på fire unge drenge i alderen 15-16 år havde passet en 19-årig mand op. Det er en røverlignende situation, hvor manden bliver sparket og skubbet. Han bliver blandt andet sparket på venstre lår. De stjæler efterfølgende hans Moncler-jakke til en værdi af 8500 kroner. De fire drenge beskrives som tre med sort tøj og en med hvid/grå hættetrøje. Vi er pt. ved at efterforske denne sag, så hvis nogen ved noget, så hører vi meget gerne,« sluttede Vagtchefen.

Det er på 114, at du kan kontakte politiet, hvis du har set eller ved noget, der kan hjælpe med efterforskningen.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer