Københavns Vestegns Politi efterlyser flere formodede tricktyve, der onsdag den 30. november ca. kl. 11 forsøgte at stjæle fra en 89-årig mand i Albertslund.

De formodede tricktyve indfandt sig hos Nordea i Glostrup, hvor de overværede den 89-årige mand hæve penge. Den ældre mand kørte derefter til supermarkedet Rema1000 i Albertslund og de formodede tricktyve fulgte efter i en bordeaux Volvo V40 stationcar spansk indregistreret: M5020VY. Ved ankomst til Rema1000 stod to kvinder ud af Volvo’en og fulgte manden rundt i butikken, hvor de flere gange stod op ad ham, dog uden at det lykkedes dem at stjæle noget fra den ældre mand. Også ude på p-pladsen forsøgte kvinderne at stjæle fra manden uden held.

Kvinder mødte også på bopæl

Den ældre mand kørte herefter hjem på sin bopæl, hvor de to kvinder pludselig stod ved siden af ham igen. Her forsøgte den ene kvinde at stikke en hånd ind under forurettedes jakke, hvor hans pung lå i inderlommen, mens den anden prikkede til ham med en finger i ryggen og sagde: Doctor, Doctor. Den ældre mand råbte af kvinderne og de løb fra stedet uden koster.

Bil sidst set i Jylland

Den bordeaux Volvo tricktyvene kørte i, er sidste set her til formiddag køre på den jyske motorvej E45 i nordgående retning ved Vejle. Har du set bilen eller kan hjælpe med sagen, ring da til Københavns Vestegns Politi på 43861448.

bhahv6jjp63iff10jtni ao0b45plbxcgnoiiadbp tog0m5tyuas7zqfsunxe