Fredericia døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste kriminalhistorier.

Det var Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard, der stod for dagens pressebriefing og han kunne berette om et meget stille døgn i Fredericia, hvor der kun var en enkelt sag som han havde fremhævet.

Mandag klokken 20:30 blev en personbil bragt til standsning på Bødkervej i Taulov. Det viste sig, at den 33-årige mand, der kørte bilen, ikke havde førerret og det blev han derfor sigtet for.

Slutteligt kom Finn Ellesgaard med en opdatering på tricktyveriet i Flügger Farver i Norgesgade, hvor sagen er blevet opdateret med et bedre signalement af gerningsmændene.

Den ene mand beskrives som østeuropæisk af udseende, 25-30 år gammel, ca. 160 cm høj, hvid i huden, spinkel af bygning, har kortklippet sort hår, glatbarberet, talte østeuropæisk og var iført sandaler.

Den anden mand beskrives som ca. 35 år gammel, 175 cm høj, kraftig kropsbygning, hvid i huden, sort hår og talte østeuropæisk.

“Vi er igang med at efterforske sagen og skal se videoovervågning. Vi hører gerne fra folk, der har set dem,” siger Finn Ellesgaard.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer