Ny flerårsaftale for politiet sætter rammen for arbejdet også i Sydøstjyllands Politi for de næste tre år. Politikredsen ser frem til at komme i gang med arbejdet.

’Jeg har set frem til en afklaring af, hvad det politiske niveau ønsker af os i de kommende år´, siger politidirektør Jørgen Abrahamsen: ’Den er nu kommet, og vi i Sydøstjyllands Politi kan sammen med det øvrige politi og vores samarbejdsparter komme i gang med arbejdet med at oversætte aftalen til konkret borgerbetjening og godt politi – og anklagerarbejde i øvrigt´.

Jørgen Abrahamsen uddyber: ’Aftalen er jo helt ny og udgør naturligvis alene en ramme for det store udmøntningsarbejde, der nu skal i gang. For Sydøstjyllands Politi er det jo særligt de to nye nærstationer i Billund og Hedensted kommuner, hvor vi sammen med de to kommuner skal i gang med drøftelser om den konkrete placering, inden for de rammer, som fremgår af den politiske aftale´.

’Aftalen indeholder mange andre elementer, men det er alt for tidligt for mig at sige noget om, hvad de hver især helt konkret kommer til at betyde for borgerne i Sydøstjyllands Politikreds og for medarbejderne´, slutter politidirektør Jørgen Abrahamsen. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer