Sydøstjyllands Politi har gang i en større politiaktion i Kanalbyen. Politiet er talstærkt til stede med indsatslederbil og betjente i skudsikreveste. Artiklen er blevet opdateret løbende.

Vagtchef Lars Grønlund bekræfter, “at der er en politiforretning i gang.” Men han vil ikke sige mere for nuværende.

Vidner fortæller også til Fredericia AVISEN, at de har set politiet storme en lejlighed i Prinsessegade for kort tid siden.

18.35 Politiet arbejder nu i Købmagergade, hvor de løber med maskinpistoler og hunde.

18.43 Vores journalist på stedet melder, at politiet har sparket en dør ind ved Prinsessegade – og har stillet politibiler ved flere veje. Det virker som om, at de jagter en person, men de vil på nuværende tidspunkt ikke sige yderligere.

18.49 Politiet arbejder omkring Ryes Plads, Sjællandsgade, Købmagergade og ved Realskolen. ‘

Her er politiet gået ind nu. De står stadig massivt rundt omkring i Fredericia.

19.07 De er pt. mange mennesker på Den Engelske, og flere ser på. Politiet arbejder fra alle gader og stræder i byen, hvor de har lagt en ring omkring personen, de tilsyneladende jagter. En dør er sparket ind, og de er i en lejlighed i Sjællandsgade ved siden af Cafe Carlos.

19.33 Politiet har spærret gården med indgang fra Fynsgade. Det er i hele området mellem Sjællandsgade, Købmagergade og Fynsgade, at politiet arbejder.


19.41 Vagtchef Lars Grønlund vil fortsat ikke kommentere politiaktionen.

19.44 Politiet bekræfter, hvad vi erfarer. De søger efter en person. Fredericia AVISEN erfarer også, at det skulle være en lokal mand, kendt fra det kriminelle miljø.

19.55 Politiet jagter stadig manden, og vidner fortæller på stedet til Fredericia AVISEN, at de har set en mand flygte op på taget. Samtidig har flere vidner set politiet tale med en pige på 10-12 år, samt sendt film til Fredericia AVISEN, hvor man kan se politiet gå ind i ejendommen i Sjællandsgade.

20.03 Flere fortæller, at han er hoppet ned, men politiet ikke har ham endnu. Politiet arbejder pt. også i Gothersgade – tæt ved den lokale skole: Sct. Knuds Skole. Helt præcis ved fodklinikken.

20.14 Vores journalist på stedet fortæller, at flere politibiler er kørt mod Porthouse i Kanalbyen.

20.20 Politiet arbejder pt. flere steder i byen, og i det område, hvor de arbejdet længe nu; Sjællandsgade, Købmagergade og Fynsgade er det hundepatruljer, der arbejder.

20.41 Politiet stopper biler i centrum. Det ligner de stadig leder.

20.43 Der er stor aktivitet i gården omkring Fynsgade.

20.48 Fredericia AVISEN erfarer, at politiet har to forhandlere i gang på lokationen.

20.50 “Nu har vi indsnævret det helt og forventer at afslutte det indenfor 30-45 minutter. Vi har lokaliseret personen. Vi bruger de ressourcer, vi har til at løse situationen. Det er både forhandlere, droner og hunde,” siger Vagtchef Lars Grønlund til Fredericia AVISEN.

20.54 En ambulance holder ved Ryes Plads

21.09 Det ser ud til, at politiet er ved at afslutte aktionen med en person anholdt. Porten er blevet lukket i Fynsgade, hvor en patruljevogn er bakket ind. Det ligner som skrevet en anholdelse.

21.13 Politiet kører væk med en mand i bilen.

21.16 “Vi har sikret den pågældende person, og ingen er kommet til skade. Jeg kan ikke sige konkret endnu, hvad det drejer sig om. Det kan både være noget familiemæssigt og noget helt andet. Nu skal vi undersøge det hele og finde ud af, hvordan det er kommet så vidt,” siger Vagtchef Lars Grønlund fra Sydøstjyllands Politi.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
trackback

[…] Drama – stor politiaktion: Politi anholder mand efter timelang politijagt […]