Både politiet og Beredskabsstyrelsens er til stede ved PostNord på Tonne Kjærsvej 20 i Fredericia. Sydøstjyllands Politi oplyser, at de fik en anmeldelse klokken 08:40, og siden har politiet været til stede på adressen.

Opdatering klokken 16:00: Vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Torben Møller, oplyser at politiet stadig ikke kan komme nærmere det mistænkelige forhold.

Flere borgere har rettet henvendelse til AVISEN, da de har set et stort opbud af køretøjer fra Beredskabstyrelsen og flere politibiler på Tonne Kjærsvej ved PostNord.

Det er ikke i selve hovedbygningen, men overfor den på Tonne Kjærsvej 20, at hændelsen er centreret omkring. På et skilt foran bygningen står der, at det er “strålfors”, og på et område ude foran går flere betjente iklædt DNA-dragter, mens de undersøger effekter ved bygningen, hvor der er en afspærring og et større opbud af betjente.

Politiet og Beredskabsstyrelsen er til stede på Tonne Kjærsvej 20. (Foto: AVISENI

Da AVISEN var til stede på adressen undersøgte de forholdene roligt, og det foregik uden drama, men Sydøstjyllands Politi ønsker ikke at kommentere på, hvad de konkret undersøger.

– Der er tale om et mistænkeligt forhold, siger vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi.

Ifølge vagtchefen forventes det, at politiet snart er færdige med at arbejde på stedet.

(Foto: AVISEN)