Polaris indtræder som medejer i Sinful, der er Skandinaviens største e-commerce-virksomhed med fokus på sexlegetøj og relaterede produkter. Siden etableringen i 2008 har Sinful udviklet sig til en datadrevet markedsleder med omkring 150 medarbejdere og en række stærke brands, der har sikret markant fremgang med næsten 800.000 afsendte ordrer og over 10 millioner unikke besøgende de seneste 12 måneder i en nicheindustri i hastig vækst. Sinful er vokset over 30% hvert år siden etableringen og løftede i 2020 omsætningen med 38% til over 300 mio. kr. og driftsresultatet (EBIT) med godt 130% til 61 mio. kr.

– Sinful er en veldrevet og lønsom vækstvirksomhed, der har udviklet sig til en klar markedsleder ved at sikre høj kundetilfredshed gennem et skarpt fokus på kvalitet og en stærk e-commerce-løsning. Markedet for sexlegetøj vokser hurtigt i disse år i takt med, at den sociale accept af området stiger og forbrugerne vænner sig til at handle online. Vi ser frem til at samarbejde med det ambitiøse og dygtige team i Sinful om at sætte yderligere fart på væksten og den internationale ekspansion i de kommende år, siger Henrik Bonnerup, Partner i Polaris.

Mathilde Mackowski og Tonny Andersen Foto: Tobias Nicolai

Sinful tog virksomhedens hovedsæde og moderne lagerfaciliteter i Aarhus i brug i 2013 og udvidede til de svenske, finske og norske markeder, der i 2020 udgjorde omkring halvdelen af omsætningen. Samtidig lancerede Sinful over en årrække ni egne brands – og årets frækkeste julekalender – der udgør en stadig større del af omsætningen og de flere end 6.500 varenumre, som virksomheden sælger. Som de første skridt i en europæisk ekspansion udvider Sinful i 2021 aktiviteterne til de franske og engelske markeder, der begge er markant større end de skandinaviske hjemmemarkeder.

– Vi har revolutioneret markedet for sexlegetøj ved at tage kvalitet og kundeservice seriøst, og vi har skabt en stærk onlinevirksomhed med enorme udviklings- og ekspansionsmuligheder. Derfor er vi også glade for at få Polaris med på holdet, så vi sammen kan accelerere udviklingen og indfri Sinfuls mission om at blive verdensmestre på vores felt. I de skandinaviske markeder søger folk oftere på ordet ’Sinful’ end på ’sexlegetøj’, og nu skal vi også have lært de franske og engelske forbrugere at erstatte ’jouets sexuels’ og ’sex toys’ med vores brandnavn, siger Mathilde Mackowski, Chief Visionary Officer og medstifter af Sinful.

Andelen af kvindelige besøgende er steget støt i de senere år og udgør i dag 45%, og brugernes tilfredshed med Sinful er høj med en Trustpilot-score på 4,8/5 og en meget lav returrate på under 1,5%. Samtidig har virksomhedens nyhedsbrev flere hundrede tusinde abonnenter, der modtager diskrete og skræddersyede nyheder om aktuelle kampagner, produktlanceringer og tilbud.

– Kunderne har taget supergodt imod vores koncept i alle de skandinaviske lande, og vi har flere gange bevist, at vi er i stand til at skabe kraftig vækst i nye markeder. Væksten er accelereret hurtigere end hidtil ventet i den senere tid, og med en erfaren og kapitalstærk partner som Polaris ved vores side og spændende planer om europæisk ekspansion på agendaen sigter vi efter at runde 1 mia. kr. i omsætning i 2025, siger Tonny Corydon Andersen, CEO og medstifter af Sinful.

Parterne har aftalt ikke at oplyse købsprisen

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer