FC Fredericia gik onsdag videre i Sydbank Pokalen, efter en sejr på 5-0 mod Hatting-Torsted, og det skete på Torsted Stadion, der for mig er en del af indbegrebet af pokalturneringens charme.

Det er hyggeligt at komme ud i de små klubber og til stadions, som man ikke har været på før. Det var derfor med stor glæde, at jeg startede bilen op og satte kurs mod Torsted Stadion.

Velankommet til destinationen kunne jeg fornemme, at der ventede en oplevelse fra en lille lokalklub, som jeg havde forestillet mig og det var lige præcis den oplevelse jeg håbede at få.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Der var ingen tribuner som sådan på Torsted Stadion, men op til opvisningsbanen var der et klubhus med en terrasse, som man kunne benytte.

Til dagligt spiller Hatting-Torsted i Serie 1, og det lader ikke til, at det noget, som man normalt betaler entré for at se, og at der heller ikke er bolddrenge på. Det var tilfældet mod FC Fredericia, og med over 500 tilskuere på lægterne blev det en rigtig hyggelig onsdag aften i Hatting-Torsted.

Den blev ikke mindre hyggelig af, at det viste sig, at der blev serveret flaske øl. Det kan altså bare noget. Det hører til sjældenhederne, at man har flaske øl på et fodboldstadion og med en tilhørende stadionplatte var folket glade.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Red Pride havde også en fest på Torsted Stadion. Godt og vel 20 mand var de troppet op for at støtte FC Fredericia, selvom kampen måske ikke lige var den mest interessante. Det vidner om, at der er ved at blive bygget en seriøs fankultur op, og det er kun noget, som man kan påskønne.

Efter en første halvleg, hvor Hatting-Torsted slap med at være bagud med 1-0, så kørte fredericianerne de lokale helte over og hev en sikker sejr hjem på 5-0.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Det ændrede dog ikke på noget. Det havde været en hyggelig pokalaften i chamerende omgivelser, og endnu en af slagsene kan vente, når der d. 15. august trækkes lod til 2. runde.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det