Forside FHK Pokalen blev overrakt – og konfettien sprang

Pokalen blev overrakt – og konfettien sprang

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

VINDER AF HERRERNES 1. DIVISION SÆSON 18/19 – sådan en pokal skulle overrækkes, til konfettiregn og kæmpe jubel. Der blev også sagt farvel til trofaste spillere – heriblandt FHK-legenden Peter Nielsen.

“Fredericia Håndboldklub er efter nogle års fravær tilbage i ligaen. Nu er en af Danmarks mest tradtionsfyldte klubber atter tilbage i ligaen. Kæmpe tillykke!”, lød det fra en repræsentant for Dansk Håndboldforbund, inden FHK-legenden Peter Nielsen i en sand konfetti-regn kunne løfte pokalen.

Borgmester Jacob Bjerregaard. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Derfra tog Borgmester Jacob Bjerregaard ordet.

“Det har været en fornøjelse. Vi stod her for 7 måneder siden og indviede denne arena. Der havde vi ikke turdet drømme om, at vi ville stå her som suveræne vindere. Nu er vi tilbage hvor FHK hører til: I ligaen!”, lød det fra Bjerregaard, inden hele thansen ARENA brød ud i sang.

DHF overrakte pokalen til FHK som symbol på, at de har vunde 1. division. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Der er nogen der skal takkes. Jeg vil gerne starte med alle de frivillige. FHK er en klub der lever af de frivillige og af børnene vi så her i dag. Så vil jeg også sige til jer, Ultras. I er Danmarks bedste håndboldfans!”, fortsatte Borgmesteren.

“Der er to tak tilbage. Den næstesidste er til alle jer der kommer, alle tilskuerne. Tak fordi i bakker op, det betyder rigtig meget for Fredericia. Så er der én mand tilbage, der har stor del i denne genrejsning. Giv en kæmpe hånd til Bent Jensen!”, sluttede Jacob Bjerregaard, inden han gav mikrofonen til FHK-formand, Bent Jensen.

Peter Nielsen var rørt efter kampen. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Jeg skal takke holdet, men jeg skal særligt takke tre spillere som vi tager afsked med. Frederik Krarup, du kom til i anden division – du har været der siden. Tusind tak Frederik! Den næste person, bankdirektøren der har valgt det forkerte job. Jimmi, for satan hvor har du givet meget energi. Tusind tusind tak, fordi du bragte os i ligaen!”, sagde Bent Jensen og fortsatte:

“Så har vi én tilbage: Han er Mr. FHK – altid FHK. Hvis han skal spille i Danmark, så gør han det for FHK. Giv en kæmpe hånd til Peter Nielsen! Da vi skulle realisere vores 2020-projekt, der kom Peter med – han kom i form, han gjorde det. Det er med blødende FHK-hjerte, at vi tager afstand med dig. Det er heldigvis ikke et farvel – det er på gensyn. For du er i sandhed FHK’er!”.

“We are the champions, we’ll keep on fighting”, lød det ud af højtalerne, imens hallen blev oversprøjtet med champagne og glade spillere.

https://trinity.dk/event/asparges-hvidvinsaften-2019/
Kom og nyd en skøn wine dinner i magiske rammer. Klik her.
DEL