Søndag spiller FC Fredericia mod FC Helsingør på Monjasa Park. Det bliver sidste kamp uden tilskuere på lægterne, da parterne er nået til enighed om at genindføre Superliga-ordningen, og det glæder FC Fredericias direktør, Stig Pedersen.

Fra d. 21. april åbnes der igen op for tilskuere i de bedste danske fodboldrækker. Der må sidde op til 500 tilskuere i hver sektion med en meters afstand mellem tilskuerne. 

– Det er et skønt tidspunkt, at det lukker op på , når vi går ind i de afgørende kampe. Selvom vi ikke rykker op, så har vi en finger med i spillet. Vi har to spændende kampe mod Silkeborg og Viborg, siger FC Fredericias direktør Stig Pedersen og fortsætter:

– Vi har en ny tribune, som vi skal tage i brug og den gamle tribune er blevet renoveret og har fået nyt sæder. Alt det glæder vi os til at vise frem til vores fans og sponsorer.

https://andresens-vvs.dk

Hvordan er det, at det åbner op nu?

– Det er fantastisk. Som almindelig borger går det den rigtige vej med det her, og det er det, som det dybest set handler om. Fodbold egner sig godt til genåbningen, da det er udendørs, siger Stig Pedersen, der ser frem til at åbne portene til Monjasa Park d. 2. maj, hvor Silkeborg kommer på besøg:

– Der kommer der gang i fadølsanlægget og stadionplatterne ryger på grillen, siger Stig Pedersen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Foreløbigt er FC Fredericia ikke kommet på tavlen i oprykningsspillet, og det håber Stig Pedersen ændrer sig mod FC Helsingør i søndagens opgør.

– Vi har gode chancer. Vi har spillere på vej tilbage, men vi har til gengæld Christian Ege ude med karantæne. Helsingør har klaret sig godt i foråret, så der venter en svær opgave, men vi har spillet tætte kampe mod dem, og jeg tror også søndagens opgør bliver tæt. Vi er inde i en periode, hvor vi er ved at få intregreret flere spillere, og jeg håber, at iv snart kan mønstre den stærkeste opstilling, siger Stig Pedersen.

Mens Christian Ege søndag er ude med karantæne, så er Mathias Johannsen til gengæld med igen efter endt sygdom.

– Der er også mulighed for, at Tobias Anker og Erik Nissen sidder med på bænken. Vi er hårdt ramt, og det har også været en del af forklaringen på vores forårssæson. Vi har dykket ned i det, og set hvad der er foregået. Vi har haft mange slagskader. Elias Olafsson fik en hjernerystelse, og Oliver Sørensen løb sammen med en og brækkede hånden, og sådan har der været ting, som vi ikke kan gardere os imod. Vi har haft 2-3 overbelastningsskader, og det er normalt for en trup med vores størrelse. Vi har haft ekstra uheld i år, synes jeg, og det vi været forskånet for de seneste sæsoner. Vi har haft Steven Enna ude siden, at han blev skadet i den første kamp og Michael Hansen nåede knap at lære ham og kende. Anders Holvad, der spillede et fantastisk efterår blev også skadet. Ham savner vi helt vildt, da han var kampafgørende. Med de skader vi har haft, så er jeg stolt og tilfreds med, at det lykkedes os at komme i top-6, siger Stig Pedersen.

Hvad vil det betyde for selvforståelsen at få en sejr mod Helsingør?

– Det betyder også noget for stemningen i truppen at vinde kampe. Vi vandt heldigvis den kamp vi skulle mod Amager om top-6. De tre hold der har ligget til oprykning smider ingen point udover indbyrdes og det sætter også sit præg. Der er en del hold, der har nogenlunde samme styrke og så har vi tre hold i bunden der spiller om to nedrykningspladser, siger Stig Pedersen.

Der er kampstart mellem FC Fredericia og FC Helsingør klokken 14:00.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer