Der er ikke noget der hedder ”sådan plejer vi altid at gøre” for vinderen af DI Trekantområdets Lærlingepris 2016. Her er tale om en lærling, der forlanger et velbegrundet faglig korrekt svar.
Den dygtige lærling er Nikolaj Harding Christiansen fra Sondex A/S i Kolding.

– Vi har været meget glade for, at Nikolaj Harding Christiansen har været lærling hos os. Nikolaj accepterer aldrig et ”sådan plejer vi at gøre”. Han forventer et fagligt veldokumenteret svar, før han er tilfreds, og det har klart været med til at løfte det faglige niveau i den afdeling, hvor Nikolaj er ansat, siger Technical Vice President Benny Andersen fra Sondex A/S.

Nikolaj Harding Christiansen har også været særdeles vellidt og respekteret på Skive Tekniske Skole, hvor han har gennemgået en flot udvikling.

– Nikolaj har vist det, der skal til for at blive årets lærling i DI Trekantområdet. Han har valgt uddannelsen som værktøjsmager, der er et fag, hvor virksomhederne inden for de nærmeste år kommer til at mangle medarbejdere, han er dygtig og hjælpsom og så møder han altid op i godt humør og er glad og motiveret, siger DI Trekantområdets formand, Michael Bjerre.

Konkurrencen om at blive årets lærling i DI Trekantområdet var benhård, og der var tæt opløb mellem mange gode kandidater. Det er DI Trekantområdets ca. 700 medlemmer og Trekantområdets erhvervsskoler, som har haft mulighed for at indstille kandidater til prisen. Og ifølge formand Michael Bjerre, er det den helt rigtig kandidat, der har vundet prisen.

– Industrien har stort behov for nye værktøjsmagerelever. Derfor er det af stor betydning, at Nikolaj Harding Christiansen kan optræde som ambassadør for andre unge mennesker, der ønsker at søge ind på en af de erhvervsuddannelser inden for industrien, hvor der er gode muligheder for at få arbejde, siger Michael Bjerre.

Nikolaj Harding Christiansen modtager DI Trekantområdets Lærlingepris på virksomheden, hvor han er udlært: Sondex A/S, Marsvej 5, 6000 Kolding, tirsdag den 28. juni kl. 15.00. Prisen overrækkes af DI Trekantområdets formand Michael Bjerre og Koldings borgmester Jørn Pedersen.