Place2Live har haft til huse i Fredericia i seks år, men i år bliver det første år, hvor de tager på bolig, mad og design messen. I forbindelse med messen afholder ejendomsmægleren en konkurrence om en rabat på op til 50.000 kroner på et salær.

Messen finder sted d. 2.-3 . februar og der er en særlig grund til, at Place2Live har valgt at tage på messen i år for første gang.

“Vi tager på messen fordi, at det er en boligmesse, og vi derfor rammer ind i vores klientel med dem, der vil købe købe eller sælge boliger. Derfor hænger det godt sammen med, at vi tager derud og får kontakter,” siger Ejendomsmægler, Lars-Bo Ottesen, til Fredericia AVISEN og bliver suppleret af Lotte Post, der er sagsbehandler hos ejendomsmægleren:

“Det er lækkert at komme derud. Det er det vi vil – ud at snakke med folk og ikke gemme os mere end højst nødvendigt,” forklarer Lotte med et smil.

Lars-Bo Ottesen har i tiden med Place2Live ikke været på messen, men tiden har ændret sig for ham.

“Det, der fik mig til at prøve det, er at vi mangler boligere, fordi det går rigtig godt og vi har solgt mange. Derfor har vi behov for at komme i kontakt med potentiale kunder,” fortæller Lotte Post.

Hos Place2Live er de ikke bundet af, at deres huse skal ligge i postnummer 7000, og derfor ser de messen som en ideel mulighed for at ramme mere bredt.

“Vi har været i seks år nu, men vi får chancen for at komme bredere ud. Det, der er godt ved messen er, at der ikke kun kommer gæster fra Fredericia, men også fra oplandet og det kan give os et potentielt større kundegrundlag,” forklarer Lars-Bo Ottesen, der har en gimmick i ærmet, som skal trække mennesker til Place2Live-standen:

“Vi laver en konkurrence om en rabat på et salær på op til 50.000 kroner. Alle, der skriver under på en formidlingsaftale vedrørende salg, er med i lodtrækningen, som finder sted d. 28. februar.”

Hvordan er kollegaskabet på en messe?

“Vi kommer derud og sætter op om fredagen, og så falder vi nok i snak med nogen, får gode idéer og sådanne ting. Der er nogle, der lever af at være på messe, og vi skal lære, hvordan man gør, men vi har en god idé om, hvad vi skal

Om boligmessen:

Er du på udkig efter inspiration til indretning af nyt hus, eller skal du have foretaget en boligrenovering, der også indebærer ny boligindretning.

På boligmessen har du mulighed for at komme og se et køkken med dertilhørende køkkenindretning live i stedet for bare at se en reklame for et køkkenfirma i fjernsynet. På boligmessen kan du både røre og føle på de forskellige overflader, der typisk er i et køkken eller et badeværelse. Her kan du mærke træsorten og kvaliteten af materialerne, som alt sammen er med til at give et fuldendt udtryk.

Samtidig får du også alle de nødvendige informationer om produkterne samt rådgivning og vejledning omkring indretning af nyt hus.​

www.eventc.dk