Sundhed, trivsel og lokal opbakning til Fredericia. Som mikro-partner i det lokale projekt ‘Fredericia Sund By’ støtter PKI Supply op om den by, hvor vi har haft vores hovedsæde de seneste 25 år.

Hos PKI Supply er vi blevet en del af projektet ‘Fredericia Sund By’, som handler om at skabe en kommune, hvor der er plads til, at alle trives og har mulighed for et godt liv. Hvor sundhed er i centrum af diskussioner på alle niveauer, og hvor sundhed handler om at have det godt og trives – både fysisk, mentalt og socialt. Sundhed handler derfor ikke kun om fraværet af sygdom eller om kost og motion. Det handler i ligeså høj grad om livsglæde, fællesskaber og gode fysiske omgivelser.

Det er en opgave, som flere lokale virksomheder og borgere i Fredericia støtter op omkring, og vi er glade for, at vi hos PKI Supply kan være en del fællesskabet.

Direktør Karl Brynningsen

“Det var et naturligt valg for os at støtte op om projektet ‘Fredericia Sund By’. PKI Supply har altid haft sit hovedsæde i Fredericia, og vi har i en årerække kunne følge med i den spændende udvikling, som byen har været igennem. Derfor vil vi gerne støtte og hjælpe, så Fredericia fortsat kan være et attraktivt sted at bo og have sin virksomhed,” siger direktør Karl Brynningsen.

Som mikro-partner i ‘Fredericia Sund By’ forpligter man sig også til at arbejde med sundhed og trivsel i sin egen virksomhed ud fra virksomhedens eget ståsted. Og det er noget vi hos PKI Supply har haft fokus på i mange år.

“Vi gør meget for at sikre medarbejdernes trivsel hos PKI Supply. Vi har bl.a. på nuværende tidspunkt en tredjedel af vores af medarbejdere, som cykler på arbejder, vi har frugtordning, god sundhedsforsikring og ingen rygere hos os. Vi tilbyder også rygestopkurser, hvis der opstår et behov. Derudover lægger vi stor vægt på det sociale i virksomheden, der bliver årligt afholdt mindst to arrangementer for alle medarbejdere og påhæng, ligesom vi har andre arrangementer og events for medarbejdere. Hos PKI Supply støtter vi også flere idrætsrelaterede projekter, bl.a. Erritsø Fodboldklub, Dansk Handicapidræt og Dansk Politiidræt,” siger Karl Brynningsen.

Hos PKI Supply får vi formelt overrakt diplomet som mikro-partner i ‘Fredericia Sund By’ i oktober.

Projektet ‘Fredericia Sund By’ er optaget i WHO Healthy Cities Network som det femte medlem i Danmark. WHO Healthy Cities Network består af et netværk af udvalgte europæiske byer, som samarbejder om at fremme sundheden.
Læs mere her: https://www.fredericia.dk/borger/omsorg-sundhed/din-naere-sundhed/fredericia-sund

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer