En af de største dage på året for et pizzaria er d. 1. januar, hvor det tømmermændsramte folk skal have forsynet sig. Hos Fredericia Pizza & Kebab hos Kinolli er forberedelserne i gang til den store dag.

Mens det er op til jul og nytårsaften, der laves de helt store forberedelser hos den almene butik og borger, så er hverdagen anderledes hos fastfoodsteder i byen.

Efter en travl tid, hvor fredericianerne har været ude og svinge danseskoene til de sene nattetimer med en tømmermændspizza til følge dagen, er der kommet lidt mere ro på efter juledagene, der traditionelt giver gang i nattelivet og dermed travlhed hos pizzarierne dagen efter.

Derfor er der også tid til at forberedes sig på et stort rykind d. 1. januar, hvor ejeren fra Fredericia Pizza & Kebab fortæller, at han har lavet de nødvendige ekstra indkøb og i dagene op til gør så meget som muligt klart.

At det er en speciel dag understreges også af åbningstiden hos pizzariet Devantiersvej, der har valgt at åbne op fra klokken 12:00 og frem til klokken 01:00 med udbringning i hele åbningstiden.

”Vi havde stor succes med det sidste år, og derfor har vi valgt at gentage det. Vi oplevede blandt andet et stort rykind af ordrer fra klokken 23 og frem til lukketid så vi forventer, at der igen vil blive travlt i det tidsrum og holder derfor åbent længere end normalt,” siger ejeren af pizzariet med henvisning til, at pizzariet normalt lukker klokken 22:00.

Hvad bestiller folk sådan en dag?

”Det er meget forskelligt hvad der er folks favorit, men det er meget det vi laver normalt, som bliver bestilt. Vores salatpizza er altid populær og mon ikke vi kommer til at lave en del af dem. Ellers kan jeg forestille mig, at vi kommer til at lave en del durum,” siger ejeren, der garanterer, at han har købt nok ind af varerne til at kunne følge med i de mange bestillinger han forventer vil komme.

Hvordan er det at være på arbejde sådan en dag?

”Det er virkelig hårdt, men det er til gengæld også sjovt. Det er rigtig dejligt at servicere vores mange kunder. Vi har et rigtig godt sammenhold hos personalet i butikken, så vi går og har en sjov dag sammen, selvom der kommer run på,” slutter ejeren.

I forbindelse med d. 1. januar har Fredericia Pizza & Kebab alle deres udbringere på arbejde, og de vil bringe ud i fem biler.

https://www.billet.dk/dizzy-mizz-lizzy#tour
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer