Goza’s Pizza & Kebab fylder 17 år, og i den forbindelse har pizzariet valgt, at hjemløse på fredag kan få gratis mad hos dem.

I snart 17 år har Perparim Per Goza og hans team serviceret fredericianerne med pizza. Til at starte med lå pizzariaet på havnen, men med tiden flyttede Perparim hen på Jernbanegade, hvor han har holdt til lige siden.

I snart 17 år har Perparim Per Goza bagt pizzaer. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Siden maj 2019 har adressen været Jernbanegade 11, og hele rejsen beskriver Perparim således.

“Det er helt vildt at tænke på. Der er snart gået 17 år siden jeg åbnede nede ved havnen, og vi står stadig og laver pizza,” siger han til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Flere af kunderne er de samme, men der er også kommet nye til. Vi er glad for kunderne, der har været der alle årerne. De har været med på vores lange rejse, som vi ser frem til at fejre.”

Der er blandt andet gratis rullekebab til Fredericias hjemløse, når Goza’s Pizza & Kebab fejrer fødselsdagen på fredag. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Fejringen kommer til at foregå på flere måder. Dels har Goza’s Pizza & Kebab et tilbud på en familepizza for 150 kroner, og man kan også købe rullekebab til 30 kroner, og dels vil der være kaffe, kage og andre hyggelige ting i pizzariaet på fredag, men Perparim har besluttet at gøre en særlig ting.

“Jeg kender mange hjemløse fra banegården. Jeg har derfor valgt, at vi vil støtte de hjemløse og give dem gratis mad. Det gælder på både en rullekebab, pizza og så får de også en sodavand eller kildevand,” siger den rutinerede pizzamand og slutter:

“Tilbuddet om gratis mad gælder alle byens hjemløse, som jeg håber vil komme og få en god oplevelse og noget lækkert mad.”

Perparim Per Goza ser frem til på fredag, hvor hans pizzaria fylder 17 år. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Goza’s Pizza & Kebabs fødselsdagstilbud gælder fredag fra klokken 16:00 og frem til klokken 21:00.

Følg
Notikation om
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Lotte
Lotte
10 måneder siden

Sådan! Hvilken fredag er det? I dag den 28.?

Anonnym
Anonnym
10 måneder siden

Ja det er idag d. 28

Moses
Moses
10 måneder siden

Hej .

Først ville jeg sige en kæmpe kæmpe tak for jeres dejlige og venlighed ! Det rigtigt menneskeligt, jeg er dyb berørt, tænker hold da kæft hvor er det bare fedt at der findes sådan nogen mennesker inu!

Tak i er fantastisk og jeres mad smager også bare fantastisk ! 100 stjerner herfra 🙏