Sidst Pink Floyd Project besøgte Fredericia, var koncerten udsolgt flere uger før. Både det, og at Pink Floyd Project markerer 25 året for udgivelsen ’The Division Bell’ og genopfører PULSE live i stærkeste opstilling, er en naturlig anledning til et nyt show i Fredericia. Det bliver vildere end før med et imponerende lysdesign, video, laser og kvadrofonisk lyd.

Koncerten er præsenteret af FredericiaLive i Eksercerhuset d. 29. oktober 2020. Billetsalget er startet via www.tojhuset.dk

Både publikum, anmeldere og bandet selv, var alle imponeret over den sidste koncert i byen. FredericiaLive er denne gang gået i tænkebok om, hvordan byen kan involveres, og hvordan showet vil blive med lokale indslag.

PULSE er synonym med Pink Floyds sidste koncert tour. For mange mennesker står denne gigantiske stadiontour som perfektionen af bandets koncertformat. Dels er det kulminationen af bandets visuelle udtryk og opsætning. Samtidig står mange af numrene tilbage i deres måske stærkeste versioner til dato. Koncerten udspringer af “The Division Bell” albummet, men indeholder også en fuldlængde opdateret performance af “Dark Side Of The Moon”.

https://ipaper.ipapercms.dk/fredericiaKommune/bysek/Kommunikation/Foldere/julefolder2019/#/

Skriv et svar