Man tør næppe gætte på gennemsnitsalderen på publikum, der var mødt frem fredag aften for at overvære koncerten med Scandinavian Pink Floyd Project, men det er nok ikke helt skudt forbi, hvis man siger de fleste havde oplevet 1960’erne og 1970’erne.

Som en af de mest populære bands på livescenen var musikanterne veltrænede og med et stort opsat lysshow, der farvede hele spillestedet i regnbuens farver. Publikum virkede undervejs til at være i trance, godt suppleret af den obligatoriske fadøl.

Publikum var i trance (Foto: Fredericia AVISEN)

Udenfor havde EventC stillet op så de kunne forsyne gæsterne med alle livets nødvendigheder, og der var en god stemning allevegne. Koncerten havde længe været udsolgt, så det var forventningens glæde, der skulle indløses.

Der serveres og snakkes med publikum (Foto: Fredericia AVISEN)

Det kunne Scandinavian Pink Floyd også. Med hele 10 musikere på scenen og en grundliggende tryghed i det velkendte materiale, vidste de præcis hvor de skulle ligge effekterne ind og få publikum med sig.

Det blev en genvækkelse og erindringer var rock-æraens store dage, hvor man kunne se publikum svinge i takt til lyden der omgav dem. Bagerst i salen var der også etableret forsyninger, så EventC havde styr på logistik og arrangement.

Visuel og lydmæssig fornøjelse (Foto: Fredericia AVISEN)

Folk virkede velfornøjede, og det virkede til at alle fik det, de var kommet for. Musikanterne på scenen var yderst dygtige, og man var ikke i tvivl om, at de havde studeret Pink Floyd så grundigt man kan.

Stort engagement fra Den Kreative Skole (Foto: Fredericia AVISEN)

Vi har samlet alle stemningsbillederne i galleriet her.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ display=”pro_imagebrowser”]

Leave a Reply