Fredericia AVISEN var på besøg hos PILI, hvor medindehaver Rie Snedker Sørensen fortæller om salonen, kunderne og oplevelsen, de stræber efter at give alle.

Pili. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Alle i frisørteamet har en fire-årige frisøruddannelse bag sig, derfor er det vigtigt for dem at yde deres bedste og sætte kunderne i fokus. Med et kæmpe smil på læben siger Rie.

“Man skal da mødes af et sødt frisørteam, og en god positiv stemning i salonen, og her møder vi gerne kunderne med åbne arme, lækker kaffe og et stykke chokolade.”

Chokoladen, kunne jeg ikke sige nej til.

PILI åbnede i 2007. I starten var der to ansatte, men senere kom flere til. I dag er ejerne foruden, Rie Dorte Lyngsaa Andersen og Line Lykke Johansen. Udover frisøruddannelsen har Rie også en uddannelse som make-up-artist, hertil har de alle en stor portion erfaring i faget, og den bruger de hverdag.

”Jeg har arbejdet i forskellige saloner, men jeg har arbejdet som vikar, hvor jeg kom rundt til mange forskellige saloner, og jeg har desuden undervist på en frisørskole. Så det med at opleve en hel masse, inden man bliver selvstændig, synes jeg er meget vigtig, for så får man en god portion erfaring, viden og tips med med i rygsækken”, fortæller Rie Snedker- Sørensen og fortsætter:

”Vi har en fantastisk salon i dag med mange faste kunder, heraf flere der går helt tilbage til, da vi åbnede Pili. Det er dejligt, at de har fulgt os hele vejen. Vi får naturligvis også nye kunder, flere på vores profil, som går på, at vi går efter sundhed, bæredygtighed – og ja generelt en grønnere profil. Det betyder mere og mere for vores kunder,” fortæller Rie Snedker – Sørensen.

Hvordan mærker I den efterspørgsel?

“Der er flere af vores kunder, der nævner det – og flere af vores nye kunder, der spørger til det, inden de vælger os, og som rygte spredes, bliver vi også valgt på denne grønne profil. Det er dejligt, at folk vælger os til, og ikke mindst, at de samtidig roser vores håndværk,” siger Rie.

Den grønne profil er ikke en nyhed

Fire ting nævner Rie som vigtige for salonens drift og positive udvikling – sundheden, håndværket og atmosfæren – og så naturligvis, at både medarbejdere og kunder føler sig godt tilpas.

”Den grønne profil er kommet som en naturlig udvikling. For en del år siden, var Dorthe og jeg på kursus om et grønt koncept, hvor man for det første ikke havde gang i så mange produkter på samme tid, men også brugte produkter, der var mærket med f.eks. svanemærket og ligende, så vi vidste, at produkterne var bedre for både os, kunderne og miljøet,” fortæller Rie og uddyber:

“Det er snart otte siden, og det betyder blandt andet et farvel til lugten af kemikalier, hvilket er særligt vigtigt for allergiske kunder – de kan trygt komme her. Vi bestræber os meget på at have de sundeste produkter, som markedet har, og så følger vi med i alt det nye og sunde, der kommer”.

Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN
Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Medarbejderne betyder alt 

Det er vigtigt, at der er en god energi i blandt medarbejderne, for det giver både et godt miljø og en god dag – det ved alle, og det er også noget, som PILI går op i.

”Det er vigtigt, at vi passer ind og har det godt sammen, for vi ser hinanden mange timer hver dag. Når man samtidig har travlt, er det ikke altid, man når at vende alt, men vi forsøger. Vi vender både faglige og private emner, det er vigtigt for at arbejdsklimaet er godt. Når vi har et godt bånd til hinanden, kan vi arbejde godt sammen,” slutter Rie Snedker Sørensen lige inden, vi går ud i byen igen.

, vi er meget tætte, vi har hver dag en time hvor vi lige får sat os ned og snakket hvad der er sket i løbet af dagen, det kan både være fagligt men også privat. Det er vigtigt for klimaet at man kan med hinanden. Det er vigtigt at vi får et bånd så kan man bare arbejde meget bedre og ingen tung luft”, fortæller Rie Snedker – Sørensen.

http://www.lecture.dk/kommende-arrangementer/
Annonce. Køb billetter – klik på annoncen