Det er fredag eftermiddag. Fredericia oser af julehumør, men hos frisørsalonen i Vendersgade, Piil, er der ekstra god grund til at være i godt humor. Salonen fejrer nemlig 10 års jubilæum.

Klokken er 14:35. Klokken 15:00 er der åbning af julebyen på Rådhuspladsen, og der er derfor godt gang i de fredericianske gader.

Hos Pili er der også travlt, men ikke mere travlt end, at den ene af Pilis tre ejere, Line Lykke, har tid til en lille snak om 10 års jubilæet.

“Det er rigtig fedt, at vi har været her i så lang tid og kan leve af det her. I løbet af i dag (fredag, red.) har vi haft besøg af venner, kunder og familie, som har været forbi med gaver,” siger Line og kommer ind på hvad der gør, at Pili nu kan fejre 10 års jubilæum:

Piil fyldte fredag 10 år. Det var markeret med flag og balloner ude foran. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia Avisen

“Vi har nogle gode stabile kunder og en generel god kundekreds. Det er det primære der gør, at vi nu holder 10 års jubilæum. I forhold til andre saloner gør vi ikke noget specielt anerledes tror jeg, men vi sørger for at have et godt klima i butikken og kompetente medarbejdere.”

Fredericia som erhvervsby er i vækst. Det er også noget man kan mærke hos frisørsalonen i Vendersgade.

“Jeg håber, at salonen kan holde indtil vi selv en dag skal på pension, og der så er nogen nye, der kan overtage det. Det går også godt for Fredericia som erhvervsby, og det er også noget, som vi kan mærke her i salonen, hvor der er vækst,” lyder ordene fra Line.