Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard stod for dagens tidlige pressebriefing, og han kunne berette om et indbrud i en virksomhed i Dronningensgade mellem fredag d. 11. december klokken 12:00 og mandag d. 14. december klokken 14:00. Indbruddet er dog først anmeldt igår. I forbindelse med indbruddet blev en dør opbrudt, og der er stjålet diverse håndværktøj.

På Granbakken i Taulov har der været indbrud i en villa. Det er sket mellem d. 9. december  – 17. december. Et bryggersvindue er opbrudt, hvorefter gerningsmanden har været rundt i huset. Det er ikke opgjort, hvad der er stjålet. Der har også været indbrud på Valmuevej. Det er sket mellem tirsdag klokken 15:00 og torsdag klokken 16.20, her er der stjålet dæk til en personbil og en lader.

I nat har der været forsøg på tyveri fra en personbil. Det er sket på Prangervej klokken 04:20, hvor tre ukendte gerningsmænd, der vurderes til at være 25-30 år, forsøgte at stjæle en katalysator. De tre gerningsmænd blev set løb fra stedet af anmelder, der også er den forudrettede i sagen. 

Den sidste hændelse Finn Ellesgaard nævnte, var en hærværkssag fra Kongensgade, hvor der torsdag klokken 18:30 blev kastet en sten igennem et badeværelsevindue.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer